Acun Ilıcalı Fenerbahçe başkanlığı için göz kırptı

Hull City'nin sahibi Acun Ilıcalı, katıldığı bir YouTube programında Fenerbahçe Kulübü Başkanlığı ile ilgili açıklamalarda bulundu. Ilıcalı, Fenerbahçe başkanı olma ihtimalini reddetmedi.

SPOR 24.03.2024, 12:00
2
Acun Ilıcalı Fenerbahçe başkanlığı için göz kırptı
Hull City'nin sahibi Acun Ilıcalı, 343 Digital YouTube kanalında Fenerbahçe başkanlığı ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.
Ilıcalı, Fenerbahçe başkanı olma isteğini "Şartlar onu gerektirirse, öyle bir şey olursa 'Fenerbahçe Başkanı olmam' diyemem" sözleriyle dile getirdi.

Hakem hatalarına değinen Ilıcalı, "Yarın yabancı hakem uygulaması kararı alınsın, tansiyon düşer. Ülkemizi yurt dışında temsil etmeye çalışan bir insan olarak nasıl ülkemize yabancı futbolcu ve teknik direktör geliyorsa, yabancı bir hakemin de gelebileceğini düşünüyorum" dedi.

İngiltere'de hakem hatalarında art niyet aranmazken Türkiye'de bu durumun farklı olduğunu belirten Ilıcalı, "Güven bitmiş. İnanç ve güven bitince kaos çıkar. Son maça bakarsak Trabzonspor seyircisi tek agresif seyirci değil. Eğer maç 60'ıncı dakikada tatil olsaydı bugün konuşulan konular olmayacaktı. Tansiyonun yükseldiği bir ortamda hakem devam ediyor" şeklinde konuştu.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'a verdiği desteği dile getiren Ilıcalı, "Zamanını, parasını Fenerbahçe'ye harcayan biri. Fenerbahçe'ye daha faydalı olacağını düşünüyorum. Başkanımın arkasındayım. Ali Koç'u kalmaya ikna etmek için elimden gelen her şeyi yaparım" ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 27 Nisan 2024
İmsak 04:13
Güneş 05:42
Öğle 12:41
İkindi 16:26
Akşam 19:31
Yatsı 20:54
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı