AK Parti'den istifa etmişti! CHP'ye geçen isim derhal görevden alındı

Diyarbakır'da AK Parti'den CHP'ye toplu halde geçen isimler arasında yer alan Av. Cevdet Nasıranlı, ASKON) Diyarbakır Şube Başkanlığı görevinden alındı. Nasıranlı, kararının siyasi olduğunu söyledi.

GÜNDEM 21.01.2022, 11:05
5
AK Parti'den istifa etmişti! CHP'ye geçen isim derhal görevden alındı
Geçtiğimiz günlerde Diyarbakır'da AK Parti çeşitli görevleri bulunan birçok isim AK Parti'den istifa ederek CHP'ye geçmişti. CHP'ye geçen isimlere parti genel merkezinde Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu tarafından rozet takıldı.
AK Parti'den istifa edip CHP'ye katılanlar arasında Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği (ASKON) Diyarbakır Şube Başkanı Cevdet Nasıranlı da yer aldı.
Nasıranlı'ya rozetini CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu taktı. Nasıranlı'nın fotoğrafının basına yansımasından sonra ASKON, Diyarbakır Şube Başkanı Av. Cevdet Nasıranlı'yı görevinden aldığını duyurdu. Dernekten yapılan açıklamada, "19 Ocak 2022 tarihli Yönetim Kurulu Kararı ile Diyarbakır Şube Başkanı ve Yönetim Kurulu görevden alınmıştır. Yeni Şube Başkanımız ve Yönetim Kurulumuzun ataması en kısa sürede gerçekleştirilmiş olacaktır. Büyük Türkiye hayalinde Milli Kalkınmanın güçlü temsilcisi ASKON Ailesi olarak çalışmalarımızı hız kaybetmeden sürdürüyor ve hedeflerimiz için var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz. Kamuoyuna saygıyla duyurulur." denildi. 
Görevden alınan Cevdet Nasıranlı kararın siyasi olduğunu belirterek, “Deprem etkisi yarattığımız için bu oldu. Ben sendikacılıktan gelen biriyim. Bize bildirilseydi, kendimiz de istifa ederdik. Tamamen siyasi bir hareket” dedi.
Cevdet Nasıranlı, AK Parti'de Uyuşturucuyla Mücadele Komisyon Başkanlığı yapmış, 2019 yerel seçimlerinde AK Parti Kayapınar belediye başkan adayı olmuştu.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 27 Nisan 2024
İmsak 04:13
Güneş 05:42
Öğle 12:41
İkindi 16:26
Akşam 19:31
Yatsı 20:54
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı