Akaryakıtta yeni gelişme! Motorin fiyatları bu kez indirim görecek

Son dakika akaryakıt fiyatları haberi. Gelen bilgiye göre, motorin fiyatı yarın geceden itibaren indirim görecek. İndirim beklentisi ise kuruş değiş lira oldu. İşte motorin indirimi detayları...

EKONOMİ 23.06.2022, 15:15
4
Akaryakıtta yeni gelişme! Motorin fiyatları bu kez indirim görecek
Akaryakıt fiyatlarına zamların sonu gelmiyor. Benzin ve motorin fiyatı indirim ve zam gelişmeleriyle değişkenlik gösteriyor. Lira lira zamlanan benzin fiyatları bugünden geçerli olmak üzere 25 kuruş indirilmişti. Motorin fiyatı içinse yarından itibaren indirim beklentisi oluştu. Peki, benzin ve motorin fiyatı ne kadar? İşte güncel akaryakıt fiyatları…
Motorinin litre fiyatında yeni bir gelişme daha yaşandı. Motorin fiyatı yarın gece yarısından itibaren geçerli olmak indirim görecek. Pompaya yansıyacak indirim beklentisi ise 1 lira 8 kuruş seviyesinde oldu.
İndirim sonrası motorin fiyatı İstanbul’da 28 lira seviyelerinde olacak. İstanbul’da şuan motorinin litre fiyatı 29,95 liradan satılıyor.
Akaryakıt fiyatlarına gelen zamlar birçok sektörde zamların da yaşanmasına neden oluyor. Benzin ve LPG otogaz fiyatı için şuan indirim beklentisi bulunmuyor.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 27 Nisan 2024
İmsak 04:13
Güneş 05:42
Öğle 12:41
İkindi 16:26
Akşam 19:31
Yatsı 20:54
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı