“Altındağ’da rant kavgasına son vereceğiz”

Yerel seçimlere sayılı günler kalırken adaylar sahada vatandaşı ikna etmeye çalışıyor. Milli Gazete’ye açıklamalarda bulunan Saadet Partisi Ankara Altındağ Belediye Başkan adayı Emanullah Koca, belediyelerde gerçekleşen rant kaynaklarına dikkat çekerek, Milli Görüş belediyeciliğinin vatandaşa yönelik hizmetleri gerçekleştireceklerinin altını çizdi.

SİYASET 29.03.2024, 04:35
4
“Altındağ’da rant kavgasına son vereceğiz”
Yaklaşan yerel seçimler öncesinde adaylar çalışmalarını sürdürüyor. Milli Gazete’ye açıklamalarda bulunan Saadet Partisi Ankara Altındağ Belediye Başkan adayı Emanullah Koca, iktidarın rant kavgası yüzünden vatandaşlara hizmet edemediğinin altını çizerek, “Yerel yönetim son 22 yılda sadece kendi koltuklarını koruma için halka yapmadıkları vaatlerle uyuttular. Bundan sonra biz seçilirsek, rant kavgasına son verecek halkımız için çalışacağız” dedi.

Altındağ’da seçilmeleri halinde her vatandaşın yanında olacaklarını belirten Koca, belediye çalışanlarına da sahip çıkacaklarını belirterek, “Altındağ belediyesi bünyesinde çalışan işçi ve emekçi kardeşlerimiz maaşlarını ve prim ödemelerini alamadıklarını biliyoruz. Biz geldiğimizde kardeşlerimize hakkı olan alacaklarını kuruşlarına kadar vereceğiz. Haksızlıklara son vereceğiz” dedi.

AK Parti’nin 22 yıldır ilçenin başında olduğuna dikkat çeken Koca, vatandaşların arazilerine kadar göz koyulduğunu ve haksızlıklara sebep olunduğunu belirterek, “22 yıllık AKP döneminde halkımızın nezdinde olan arazileri belediye imar geçirmeden, toplantılar yaparak usulsüz bir şekilde kaydırdılar. Halkımızı mağdur ettiler. Bu sebepten ötürü binlerce belediyeye dava açılmış durumda. Milli Görüş belediyeciliğinde böyle bir durumun söz konusu dahi olmayacaktır. Altındağlıların arazilerine teşvik vererek üretime dayalı bir belediyecilik uygulayacağız” ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 27 Nisan 2024
İmsak 04:13
Güneş 05:42
Öğle 12:41
İkindi 16:26
Akşam 19:31
Yatsı 20:54
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı