Arda Turan'ın takım elbisesi sorun oldu: Ceza alacak mı?

Teknik direktörlük kariyerine Eyüpspor'da başlayan Arda Turan, geçtiğimiz günlerde oynanan Sakaryaspor mücadelesine takım elbise ile çıkması olay oldu.

SPOR 01.06.2023, 21:25
4
Arda Turan'ın takım elbisesi sorun oldu: Ceza alacak mı?
TFF 1. Lig'den Süper Lig bileti alacak son takımın belli olmasına çok az kaldı. Play-Off'un birinci turunda Sakaryaspor ile Eyüpspor karşı karşıya gelirken, mücadelede tur atlayan taraf 120. dakikada Alparslan Öztürk'ün attığı şahane golle Arda Turan'ın ekibi Eyüpspor olmuştu.
TAKIM ELBİSE TEPKİSİ
Karşılaşmada sahadaki mücadele kadar Arda Turan da en çok konuşulan isimler arasındaydı. Pro-Lisansı olmamasına sahaya takım elbise ile çıkan Arda Turan, büyük tepki çekmişti.
"DİKKATE ALAN KİM?"
Sosyal medyada Arda Turan'ın takım elbise giymesi tartışılırken, bir basın mensubu konuyla alakalı yaptığı paylaşımda "Sakaryaspor-Eyüpspor play-off maçı. FIFA ve UEFA kuralları net: "Pro diploması olmayan takım elbise giyemez." Arda Turan, Kerem Yavaş’ın Pro diplomasını kullanıyor. Bu akşam sahada takım elbiseli. UEFA ve FIFA kuralını dikkate alan kim? Avrupa’da bu hareket diploma iptali" ifadelerini kullandı.
İKİNCİ TURA TAKIM ELBİSESİZ ÇIKTI
Play-Off'un ikinci turunda da gözler Arda Turan'a çevrilirken, Eyüp Stadı’nda oynanan mücadelede Turan'ın bu kez ev sahibi takım 1-0 kazanmayı başardı.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 27 Nisan 2024
İmsak 04:13
Güneş 05:42
Öğle 12:41
İkindi 16:26
Akşam 19:31
Yatsı 20:54
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı