Asıl müjde Kıbrıs'ın tanınmasıdır

Siyasi partilerin online gerçekleştirdiği bayramlaşma programlarında Kıbrıs konuşuldu.

GÜNDEM 24.07.2021, 04:35
12
Asıl müjde Kıbrıs'ın tanınmasıdır
Siyasi partiler bu yıl da online bayramlaştı. Videokonferans yöntemiyle gerçekleştirilen bayramlaşmada Kıbrıs ile ilgili değerlendirmeler önemli bir yer tuttu. Saadet Partisi heyeti, Türkiye’nin Kıbrıs’ın tanınırlığını artırmak için çalışması gerektiğini ve asıl müjdenin bunu sağlamak olacağını kaydetti. Kovid-19 salgını nedeniyle siyasi partiler bu yıl da online bayramlaştı. Videokonferans yöntemiyle birbirlerinin Kurban Bayramı’nı tebrik eden partiler, ülkemiz ve milletimiz başta olmak üzere bayramların bütün İslam alemi için hayırlara vesile olmasını diledi. Saadet Partisi heyeti sırasıyla Demokrat Parti, BBP, AK Parti, Vatan Partisi, MHP, DSP, HDP, HÜDA PAR, CHP, Deva Partisi ve Gelecek Partisi ile bayramlaştı. Saadet Partisi heyetinde genel başkan yardımcıları Cafer Güneş, Mustafa Kaya ve Bülent Kaya yer aldı.

Bu Kurban Bayramı’nın birçok önemli günü içinde barındırdığını ifade eden Saadet Partisi heyeti, “Bu yıl Kurban Bayramı’nın ilk günü olan 20 Temmuz, hem Kıbrıs Barış Harekâtımızın 47. yıl dönümüne hem de partimizin kuruluşunun 20. yılına denk geldi. Bu anlamda biz üç bayram yaşıyoruz” ifadelerini kullandı.

Birlik ve beraberliğe vurgu yapılan bayramlaşmalarda Kıbrıs da konuşuldu. Kıbrıs için verilecek en büyük müjdenin ülkenin tanınırlığının artırılması olduğunu belirten Saadet Partisi heyeti, “Bu hem Kıbrıs’ın hem de bölgenin barış ve huzurla dolu bir geleceği için çok önemlidir” değerlendirmesinde bulundu.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 27 Nisan 2024
İmsak 04:13
Güneş 05:42
Öğle 12:41
İkindi 16:26
Akşam 19:31
Yatsı 20:54
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı