Bakan Kurum'un kuzeni 2 kişiyi öldürdü: Kurşun yağdırdı

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum’un kuzeni Osman Kurum arazi anlaşmazlığı nedeniyle Hüseyin İncekara ve eşi Fadim İncekara'yı öldürdü.

ASAYİŞ 24.09.2022, 00:50
2
Bakan Kurum'un kuzeni 2 kişiyi öldürdü: Kurşun yağdırdı
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum’un kuzeni olduğu öğrenilen Osman Kurum arazi anlaşmazlığı nedeniyle Konya'da çıkan kavgada tabancayla ateş ettiği Hüseyin İncekara ve eşi Fadim İncekara'yı öldürdü,
 Osman Kurum’un yakalanması için çalışma başlatıldı.
Sözcü'de yer alan habere göre olay, Konya'nın Karapınar ilçesi Akçayazı Mahallesi'nde meydana geldi. Bakan Murat Kurum'un yakını Osman Kurum ve Hüseyin İncekara, iddiaya göre, aralarındaki arazi anlaşmazlığı nedeniyle tartışmaya başladı.

İki arasındaki tartışamaya İncekara'nın yanında bulunan eşi Fadim İncekara ve oğlu Mücahit İncekara da dahil oldu. Kavgaya dönüşen olayda Osman Kurum, yanındaki tabancayla Hüseyin İncekara ile eşi Fadim ve oğlu Mücahit İncekara'ya ateş açtı.
İncekara ailesi, çeşitli yerlerinden vurulması sonucu kanlar içinde yere yığıldı. Osman Kurum da olay yerinden kaçarken ihbar üzerine bölgeye jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralı aile üyeleri, ambulanslarla Karapınar Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Yaşanan kanlı olayda yaralı olarak hastaneye kaldırılan Hüseyin İncekara sevk edildiği Karapınar Devlet Hastanesinde, diğer yaralı eşi Fadim İncekara Konya Şehir Hastanesi’nde tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi. 22 yaşındaki Mücahit İncekara’nın ise hastanede tedavisi devam ediyor.

Jandarmanın verdiği bilgiye göre Osman Kurum'un, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum'un kuzeni olduğu öğrenildi.
Jandarma, kaçan Osman Kurum’u yakalamak için çalışma başlattı.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 27 Nisan 2024
İmsak 04:13
Güneş 05:42
Öğle 12:41
İkindi 16:26
Akşam 19:31
Yatsı 20:54
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı