Son Dakika

Bayern Münih'te yapamadı! Sacha Boey yeniden Galatasaray'ın radarında

Bayern Münih'in Galatasaray'dan transfer ettiği Sacha Boey, Alman ekibinde yaşadığı 2. sakatlık sonrası hayal kırıklığı yaşattı. Sezon sonunda kiralanması beklenen Boey için sürpriz bir iddia ortaya atıldı.

SPOR 24.03.2024, 08:40
Bayern Münih'te yapamadı! Sacha Boey yeniden Galatasaray'ın radarında
Ara transfer döneminde 30+5 milyon euro bonservis bedeliyle Bayern Münih'e transfer olan Boey, Alman devinde kısa sürede 2 kez sakatlandı. Bu sakatlıklar, Boey'in beklenen performansı gösterememesine neden oldu.

Yaşanan bu gelişmeler üzerine Bayern Münih, Boey'i sezon sonunda kiralamayı düşünmeye başladı. 23 yaşındaki futbolcunun yeni durağıyla ilgili ise sürpriz bir iddia ortaya atıldı. Fanatik'in Alman basınından aktardığı habere göre Galatasaray, Boey'in durumunu yakından takip ediyor.

Öte yandan Bayern Münih'in Boey'i kiralama kararı alması halinde Galatasaray, eski oyuncusu için devreye girebilir. Sarı-kırmızılılar, Boey'in yeniden Galatasaray forması giymesini istiyor.

Galatasaray'ın Boey'i geri isteme sebebinin, Boey'in potansiyeline olan inanç ve sağ bek pozisyonundaki ihtiyaç olduğu düşünülüyor.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 28 Nisan 2024
İmsak 04:11
Güneş 05:41
Öğle 12:41
İkindi 16:26
Akşam 19:32
Yatsı 20:55
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı