Bilge Yılmaz’ın metro fotoğrafı olay oldu! Twitter'da konuşuluyor

İYİ Parti’de seçim sürecinde adı bakanlık için geçen Bilge Yılmaz’ın olduğu iddia edilen metro fotoğrafı Twitter’da gündem oldu. Ekonomist Bilge Yılmaz hakkında onlarca yorum yapıldı.

GÜNDEM 03.06.2023, 15:05
6
Bilge Yılmaz’ın metro fotoğrafı olay oldu! Twitter'da konuşuluyor
Ekonomi Politikalarından Sorumlu İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Bilge Yılmaz’ın metroda çekilmiş bir fotoğrafı olduğu iddia edilen paylaşım sosyal medyada gündem oldu.
Adı, 14 Mayıs seçimlerinin kazanılması halinde Hazine ve Maliye Bakanı adaylarından biri olarak geçen Bilge Yılmaz'ın metroda çekilmiş ve düşünceli görünen bir fotoğrafı Twitter’da dolaşıma sokuldu. 

Bilge Yılmaz’ın olduğu iddia edilen söz konusu fotoğraf sosyal medyada gündeme girdi. Yılmaz’ın fotoğrafına partili sosyal medya kullanıcıları yüzlerce yorumda bulundu. 

Twitter’daki yorumların bazıları şöyle: 
Bilal Uzun: Dünyanın 1 numaralı MBA okulu Wharton’da ekonomi hocası Bilge Yılmaz, bırakıp ülkesine fayda sağlamaya geldi. Metroda ayakta seyahat ediyor. Bizim ekonomi bakanı adayımızdı. Diğer tarafta da uçak bekleten, üstüne de halkına fırça atan. Hatta bir de “biz kazandık” diye halkına hava atan bir Ekonomi Bakanı. 2 senedir ekonominin başında. 2 senedir daha fakirleştiyseniz bunu düşünün lütfen.
Ali Bucak: Prof. Dr. Bilge Yılmaz. Boğaziçi ve Princestone Üniversitesinde okudu. Standford ve Wharton'da akademisyenlik yaptı. Kemal Kılıçdaroğlu kazansaydı Hazine ve Maliye bakanıydı. Gerçekten liyakatlı ve aydınlık yarınlara götürecek biriydi.
Cemil Çiçek: Prof. Dr. Bilge Yılmaz. Boğaziçi ve Princestone Üniversitesinde okudu. Standford ve Wharton'da akademisyenlik yaptı. Bizler için Türkiye'ye döndü. Kazansaydık Hazine ve Maliye Bakanı olacaktı. Benim kendisine saygım çok büyük.
Olumlu yorumlar olduğu kadar eleştiriler ve şüpheci yaklaşan yorumlarda yapıldı. Sosyal medya kullanıcısı Atilla Özer ise “Kendi çektirip koydurmuş. Amaç ne acaba ? Kaybettik bunu anlayın foto paylaşmakla mı kazanacağız.” dedi. 

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 27 Nisan 2024
İmsak 04:13
Güneş 05:42
Öğle 12:41
İkindi 16:26
Akşam 19:31
Yatsı 20:54
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı