Bunu da gördük! Meclis kartlı silah kaçakçısı da varmış

İstanbul'da düzenlenen iki ayrı silah kaçakçılığı operasyonunda 3 kişi tutuklandı. Ortaya çıkan detaylar ise herkesi şaşırttı.

ASAYİŞ 02.08.2022, 14:15
2
Bunu da gördük! Meclis kartlı silah kaçakçısı da varmış
İstanbul Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, suç örgütlerine silah temini yaptığı belirlenen şüphelilere Bağcılar ve Kadıköy'de operasyon düzenledi.
Yapılan operasyonlar da,  M.Y. ve E.B. gözaltına alındı. E.B. isimli şüphelinin kuryelik yaptığı, M.Y. isimli şüphelinin de dağıtımını yapmak üzere silahları teslim aldığı esnada yakalandığı açıklandı.
Ayrıca şüphelilerin adresinde yapılan aramada, 68 adet kurusıkıdan bozma silaha çevrilmiş seri atış yapabilme özelliğine sahip ruhsatsız otomatik tabanca ve 68 adet şarjör de ele geçirildi.
Yine aynı gün bir başka operasyonun adresi ise Kadıköy'dü. Yapılan baskında suç örgütlerine uzun namlulu otomatik tüfek temin ettiği tespit edilen C.C. isimli şahıs yakalandı.
C.C.'nin kendisine polis süsü vererek çakarlı araç kullandığı ve sahte meclis kartı kullandığı belirlendi.
Yurtdışından getirdiği parçalarla evini silah atölyesine çevirdiği belirlenen C.C.'nin evinde ve aracında yapılan aramada, çok sayıda uzun namlulu otomatik tüfek, tabanca, av tüfeği, susturucu, şarjör ve mühimmat ele geçirildi.
M.Y, E.B. ve C.C. isimli 3 şüpheli sevk edildikleri adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 27 Nisan 2024
İmsak 04:13
Güneş 05:42
Öğle 12:41
İkindi 16:26
Akşam 19:31
Yatsı 20:54
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı