Cumhur İttifakı'nda 'çözüm süreci' krizi! Bahçeli cephesinden sert tepki

Cumhur İttifakı'nda 'çözüm süreci' krizi yaşanıyor. Bahçeli'nin basın danışmanı Yıldıray Çiçek'ten sert tepki geldi.

GÜNDEM 12.07.2021, 08:45
8
Cumhur İttifakı'nda 'çözüm süreci' krizi! Bahçeli cephesinden sert tepki
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Diyarbakır ziyaretinde atılan "Biji Serok Erdoğan" sloganları ve " çözüm süreci" açıklamaları, Cumhur İttifakı'nın ortağı MHP'de rahatsızlık oluşturdu. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin basın danışmanı Yıldıray Çiçek'ten ilk sert tepki geldi.
"Eski HDP Çukurca İlçe Başkanı Garibe Çetin Kuzey Irak'ta yapılan operasyon ile imha edildi" haberini sosyal medya hesabından paylaşan Çiçek, "En iyi 'çözüm süreci' devlete- millete silah doğrultan teröristi leş haline getirmektir" diye yazdı.
Öte yandan Başkent kulisleri, iki gündür suskun olan Bahçeli'nin ise bu konudaki geniş değerlendirmeyi partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda yapabileceğini konuşuyor.

Diyarbakırlı AKP MKYK Üyesi Abdurrahman Kurt, Erdoğan'ın 'çözüm süreci' açıklamaları ile ilgili Habertürk yazarı Muharrem Sarıkaya'ya dikkat çeken açıklamalarda bulunurken ittifak ortağı Bahçeli'yi de hedef aldı.
AKP MKYK Üyesi Abdurrahman Kurt, yaptığı açıklamasındaki "Cumhurbaşkanımıza gençler 'Serok Erdoğan' dedi. Bu cümle başkaları tarafından beğenilmiyor olabilir" sözleri dikkat çekti.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 27 Nisan 2024
İmsak 04:13
Güneş 05:42
Öğle 12:41
İkindi 16:26
Akşam 19:31
Yatsı 20:54
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı