Deniz Baykal'ın kızı Aslı Baykal, CHP'ye isyan etti! Olacak iş değil

Kemal Kılıçdaroğlu'nun dış politika başdanışmanı Ünal Çeviköz'ün, Mavi Vatan kavramına yönelik tepki CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal’ın kızı Aslı Baykal'dan sert tepki geldi.

SİYASET 21.09.2021, 11:45
33
Deniz Baykal'ın kızı Aslı Baykal, CHP'ye isyan etti! Olacak iş değil
CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal’ın kızı Aslı Baykal, CHP İstanbul Milletvekili ve CHP Dış Politikalardan Sorumlu Genel Başkan Başdanışmanı Ünal Çeviköz'ün, Mavi Vatan kavramına yönelik skandal sözlerine tepki gösterdi.
Son günlerde yeni parti kuracağı söylenen Aslı Baykal, "Mavi Vatan diye bu 200 mile kadar uzanan alanı da kendi egemenlik alanınız olarak görürseniz, o zaman saldırgan ve yayılmacı bir algı yaratırsınız" diyen Ünal Çeviköz'e cevap verdi.
Aslı Baykal, sosyal medya platformu Twitter hesabından yaptığı açıklamada, “Mavi Vatan emperyalizm değil, hakkına, hukukuna Akdeniz'de sahip çıkmak. 'Buralar da vatandır' demek. Yunanistan'ın bu kadar saldırgan olduğu, hukukumuza el attığı bir ortamda Mavi Vatan söylemini düşmanlık yaratıcı, saldırganlık gibi sunmak ana muhalefet için olacak iş değil.” ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 27 Nisan 2024
İmsak 04:13
Güneş 05:42
Öğle 12:41
İkindi 16:26
Akşam 19:31
Yatsı 20:54
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı