Erdoğan kusura bakmasın deyip ekledi: Devlet Bahçeli krizlerin ortağı

DEVA Partisi Genel Başkanı Babacan, partisinin ilçe kongresinde yaptığı konuşmada MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin krizlerin ortağı olduğunu söyledi.

SİYASET 16.10.2021, 17:00
10
Erdoğan kusura bakmasın deyip ekledi: Devlet Bahçeli krizlerin ortağı
DEVA Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin katıldığı ilçe kongresindeki konuşmasında MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi sert sözlerle eleştirdi. Babacan, Bahçeli’nin krizlerin ortağı olduğunu söyledi.
DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, partisinin Şanlıurfa Eyyübiye Olağan İlçe Kongresi'nde açıklamalarda bulundu.

Türkiye'nin 2013 yılında ekonominin iyi bir dereceye geldiğini savunan Ali Babacan, “Milli gelir tarihi zirveye ulaştı ancak hikaye buradan sonra kötü oldu. Aynı partinin eliyle her şey ters yüz oldu. Liyakat gitti, tek bir kişinin keyfi kararları geldi. Hukuk adalet ayaklar altına alındı. Türkiye gece yarısı kararnamelerle yönetilir hale geldi. Merkez Bankası Başkanları mevsimlik işçiye döndü. Bugün artık veliler uykusuz geceler geçiriyor.” dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin 2001 ekonomik krizinde de hükümetin ortağı olduğuna dikkati çeken Babacan, “Bu kadar kriz var. Bahçeli de bu krize ortak tıpkı 2001 yılında olduğu gibi. Bahçeli krizlerin ortağıdır. Sayın Erdoğan kusura bakmasın demokratik kazanımlarımızın eskiye dönmesine izin vermeyeceğiz. Her fırsatta bizim yönetimimizin başarıları ile övünüyor Sayın Erdoğan. Son yılların başarısını neden anlatmıyorsun? Merkez Bankası'nın faizi Avrupa'nın en büyüğüdür. Dolar her an artıyor, enflasyon artıyor. Madem alanım ekonomi diyorsun neden düzeltmiyorsun? Çünkü düzeltemezsin.” ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 27 Nisan 2024
İmsak 04:13
Güneş 05:42
Öğle 12:41
İkindi 16:26
Akşam 19:31
Yatsı 20:54
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı