Son Dakika

Erdoğan, Özgür-Der Genel Başkanı Kaya'nın babasının cenazesine katıldı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, trafik kazasında hayatını kaybeden Özgür-Der Genel Başkanı Rıdvan Kaya'nın babası Hacı Nimet Kaya'nın Fatih'te cenaze namazına katıldı.

GÜNDEM 28.07.2022, 14:50
20
Erdoğan, Özgür-Der Genel Başkanı Kaya'nın babasının cenazesine katıldı
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Fatih'te geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden Özgür-Der Genel Başkanı Rıdvan Kaya'nın babası Hacı Nimet Kaya'nın Fatih Camii'nde kılınan cenaze törenine katıldı.
Hacı Nimet Kaya'nın Fatih Camii'nde düzenlenen cenaze töreninde bir konuşma yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Geçmişten gelen tanışıklığımız var" dedi.
“Mehmet Nimet Kaya ağabeyimizi hakka uğurluyoruz” diyen Erdoğan şunları söyledi:
“Az önce hocamızın da ifade ettiği gibi, tabuttaki örtüde yazılı olan 'Her nefis ölümü tadacaktır.' Dönüş Allah'a. Dolayısıyla ben Hacı Nimet ağabeyi Unkapanı'ndan tanırım. O zaman ben de gıda piyasasında çalışıyordum. O da toptancılık yapıyordu.
Ehli hal bir ağabeyimizdi. O günden bugüne hukukumuzu devam ettirdik. Böyle bir kaza ile şimdi Hak'ka uğurluyoruz.
Çok eskilerden bugüne hukukumuzu devam ettirdik. Biz onu çok sevdik, bayramlarda, mübarek gecelerde muhakkak birbirimizi arardık. Sevgili habibiyle buluşmayı da Allah nasip eylesin.
Hepinizden gösterdiğiniz ilgi alaka sebebiyle Allah arzı olsun diliyoruz. Biz onu çok sevdik, bayramlarda, mübarek gecelerde muhakkak birbirimizi arardık. Sevgili habibiyle buluşmayı da Allah nasip eylesin.”

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 08 Mayıs 2024
İmsak 03:57
Güneş 05:30
Öğle 12:40
İkindi 16:28
Akşam 19:41
Yatsı 21:07
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı