Erdoğan’dan ekonomi mesajı: Şu anda faiz lobileri çökmeye başladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Malatya'da Sivil Toplum Kuruluşları ve Sektör Temsilcileri Buluşması'nda "Şu anda faiz lobileri çökmeye başladı." dedi.

EKONOMİ 22.10.2022, 19:45
2
Erdoğan’dan ekonomi mesajı: Şu anda faiz lobileri çökmeye başladı
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Malatya'da Sivil Toplum Kuruluşları ve Sektör Temsilcileri Buluşması'nda açıklamalarda bulundu. Ekonomiyle ilgili Cumhurbaşkanı Erdoğan "Şu anda faiz lobileri çökmeye başladı ve artık faizde tek haneli rakama doğru iniyoruz. Özel sektör bankaları da faizlerini düşürmeye başladı" ifadelerini kullandı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları;
- Kökeni, meşrebi, mezhebi ne olursa olsun 85 milyonun hepsi bizim özbeöz kardeşimizdir.
- Bizler maziden atiye uzanan, tarihini "İnsanı yaşat ki devlet yaşasın" ilkesinin üzerine inşa eden köklü bir geleneğin temsilcileriyiz.
- Önce Rabb'imizin yardımı sonra milletimizin desteği ve elbette sizlerin de gayretiyle daha evvel hayal dahi edilemeyen nice reformu, nice hak ve özgürlükler hamlesini tek tek hayata geçirdik.
- Göreve geldiğimizde ekonomisi çökmüş, üretimi durmuş, diplomasisi zayıf, hak ve özgürlükler noktasında adeta yerlerde sürünen bir Türkiye tablosuyla karşılaştık.
- Şu anda faiz lobileri çökmeye başladı ve artık faizde tek haneli rakama doğru iniyoruz. Özel sektör bankaları da faizlerini düşürmeye başladı.
- Muhalefete samimi bir yaklaşımda bulunduk, gelin tarihinizde ilk kez sorunun değil çözümün parçası olun dedik. Şimdi buradan aynı davetimizi tekrarlıyorum.
- Hükümet olarak reform irademizi güçlü bir şekilde sürdürüyoruz.
- Milli İrade'nin temsilcileri sıfatıyla milletimizi sapkın ve sapık akımların saldırılarından beraberce koruyalım.
- LGBT diyorlar. Güçlü bir ailede LGBT diye bir şey olabilir mi? Olamaz. Bunun kimlerle, nasıl iş tuttuğunu zaten biliyorsunuz, hangi siyasi partiler bunlarla iş tutuyor bunları da biliyorsunuz.
- Milletimizi sapkın ve sapık akımların saldırılarından beraberce koruyalım. Farklı siyasi partiler olarak 2023 seçimi öncesi tarihi bir uzlaşmaya imza atalım.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 27 Nisan 2024
İmsak 04:13
Güneş 05:42
Öğle 12:41
İkindi 16:26
Akşam 19:31
Yatsı 20:54
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı