F.Bahçe, Haji Wright için teklifini artırdı: Antalya 10 milyon istiyor

Antalyaspor'un 25 yaşındaki golcüsü Haji Wright'ı kadrosuna katmak isteyen Fenerbahçe, Akdeniz ekibine yaptığı öneriyi artırma kararı aldı. Sarı Lacivertliler, bu rakamın üzerine çıkmayacak.

SPOR 16.01.2023, 18:10
1
F.Bahçe, Haji Wright için teklifini artırdı: Antalya 10 milyon istiyor
Golcü bir ismi devre arası transfer döneminde kadrosuna dahi etmek için arayışlarını tam gaz sürdüren Fenerbahçe, Antalyaspor forması giyen Haji Wright için çalışmalarını sürdürüyordu.
Fanatik Gazetesi'nde yer alan habere göre; Akdeniz ekibi, ilk etapta kapıyı 10 milyon Euro'dan açtı. Kanarya ise 5 milyon Euro olan öneriyi, 7.5 milyon Euro'ya çıkardı. Ayrıca bu bonservis bedelinin yanında; Nazım Sangare, Lemos ve Bruma'dan birinin gönderilmesi gündemde. Sarı-Lacivertli yönetimin, bu teklifin üzerine çıkmayacağı belirtildi. Jorge Jesus'un da bu sezon 17 maçta rakip fileleri 11 kez sallayan 25 yaşındaki futbolcuyu takımında görmeyi çok istediği öğrenildi.

Eğer Wright için Kırmızı-Beyazlı kulüp ile anlaşma sağlanamazsa rota bu kez alternatif isimlere dönecek. İlk hedef ise İskoç ekibi Rangers'ın formasını giyen Alfredo Morelos... Kolombiyalı oyuncunun, kontratının sezon sonunda bitecek olması nedeniyle Fenerbahçe'nin eli bir hayli güçlü. Hedefteki bir diğer isim de Fransız ekibi Lyon'da görev yapan Moussa Dembele... Taraftarın, 'Defol' pankartı açtığı 27 yaşındaki golcü için Galatasaray da devrede.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 27 Nisan 2024
İmsak 04:13
Güneş 05:42
Öğle 12:41
İkindi 16:26
Akşam 19:31
Yatsı 20:54
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı