Fehmi Koru dikkat çekti! Erdoğan'ın fotoğrafının arkasındaki gerçek...

Gazeteci yazar Fehmi Koru bugün kaleme aldığı köşe yazısında, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Özbekistan'da Şangay İşbirliği Örgütü toplantısında verdiği fotoğrafa ilişkin çarpıcı yorumlarda bulundu.

GÜNDEM 19.09.2022, 11:50
1
Fehmi Koru dikkat çekti! Erdoğan'ın fotoğrafının arkasındaki gerçek...
Gazeteci yazar Fehmi Koru, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Şangay İşbirliği Örgütü toplantısı nedeniyle gittiği Özbekistan’da verdiği fotoğrafı yorumladı. Fehmi Koru, “Özbekistan’daki sohbet sırasında, Ukrayna toprağı olan Kırım’ı işgal ederek ülkesine katmış ve ardından aynı ülkenin bir başka bölümünü daha koparmak amacıyla savaş başlatmış Rusya’nın devlet başkanı Vladimir Putin’e, yaptığının yanlış olduğunu acaba söylemiş midir Cumhurbaşkanı Erdoğan? Gerçekten merak ediyorum. Rusya’nın resmi TASS ajansı duyurdu bunu. Toplantıya katılanlardan Hindistan başbakanı Narendra Modi ise, Putin’e, “Bugünün dünyasında savaşa yer yok, bunu sana telefonda da söyledim” dediğini kendisi açıkladı.“Diğer liderlerden herhangi bir eleştiri geldi mi?” sorusuna cevap teşkil edecek bir bilgiyle herhangi bir yayında karşılaşmadım.” dedi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın verdiği fotoğrafı da değerlendiren Fehmi Koru, “Şahsen, dünya medyasını okur ve izlerken edindiğim bu bilgilerle donanmış olarak o ünlü fotoğrafa bakarken zihnimden geçen temenni, hazır Özbekistan’a kadar gitmişken, Türkiye’nin cumhurbaşkanının da, Xi Jinping ve Modi gibi, Putin’i uyarmasıydı.” diye yazdı.
Erdoğan’ın meşhur fotoğrafındaki, oturduğu koltuğunda Azerbaycan devlet başkanı Aliyev tarafından verildiğine dikkat çeken Fehmi Koru, şöyle yazdı:

“O fotoğrafta görülen liderler arasında Putin de var. Herhalde gereken uyarı yapılmıştır.”

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 27 Nisan 2024
İmsak 04:13
Güneş 05:42
Öğle 12:41
İkindi 16:26
Akşam 19:31
Yatsı 20:54
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı