Fenerbahçe, Mesut Özil ile anlaşmayı feshetti

Son dakika... Fenerbahçe, Mesut Özil ile sözleşmesinin karşılıklı anlaşmayla feshedildiğini duyurdu.

SPOR 13.07.2022, 17:05
Fenerbahçe, Mesut Özil ile anlaşmayı feshetti
Fenerbahçe,  Mesut Özil'in sözleşmesinin karşılıklı anlaşmayla feshedildiğini duyurdu. Mesut Özil'in uçakla İstanbul'a gelişini milyonların izlemiş ve binlerce kişi karşılamaya gitmişti. Fenerbahçe'nin düzenlediği imza törenine konuşmalar damga vurmuştu. Transferde ne Fenerbahçe ne Mesut Özil mutlu olabildi.
Sarı Lacivertli kulüpten yapılan açıklama şöyle:

Eleştirilerin hedefinde olan dünyaca ünlü yıldız futbolcu Mesut Özil'in yeni adresinin ise Başakşehir olacağı ileri sürüldü fakat kulüpten henüz resmi bir açıklama gelmedi. 

Açıklama Kulübümüz ile Mesut Özil arasındaki sözleşmenin, karşılıklı anlaşılarak sona erdirilmesi konusunda mutabakata varılmıştır.Kamuoyunun bilgisine sunuyor; Mesut Özil’e kariyerinin geri kalanında başarılar diliyoruz. pic.twitter.com/D9QhDPtWwl
— Fenerbahçe SK (@Fenerbahce) July 13, 2022


Mesut Özil, Fenerbahçe'de 4 aydır kadro dışı kalmıştı. Özil'in menajeri Erkut Söğüt, dün açıklamalarda bulunmuştu. Fenerbahçe ve Mesut Özil arasında yeni bir sürecin başladığını belirten Söğüt, "Yeni bir sürece girdik. Fenerbahçe ile görüşmeler devam etmektedir. Şu an Mesut halen daha Fenerbahçe'nin futbolcusu. Hiçbir şekilde bir şey feshedilmiş değildir. Belirli bir aşamaya geldiği zaman Fenerbahçe Futbol Kulübü açıklamayı yapacaktır. Bu bizim haddimize değil. Mesut Özil Fenerbahçe'nin resmi futbolcusu bugün. Gerektiği zaman, geldiği zaman Fenerbahçe'nin resmi sitelerinden gereken açıklamaları yönetimden alacağız. Bizim tarafımızdan açıklanacak bir şey değil." dedi.
Kulübümüz ile Mesut Özil arasındaki sözleşmenin, karşılıklı anlaşılarak sona erdirilmesi konusunda mutabakata varılmıştır. Kamuoyunun bilgisine sunuyor; Mesut Özil’e kariyerinin geri kalanında başarılar diliyoruz.
Açıklama Kulübümüz ile Mesut Özil arasındaki sözleşmenin, karşılıklı anlaşılarak sona erdirilmesi konusunda mutabakata varılmıştır.Kamuoyunun bilgisine sunuyor; Mesut Özil’e kariyerinin geri kalanında başarılar diliyoruz. pic.twitter.com/D9QhDPtWwl pushfn('ads'); — Fenerbahçe SK (@Fenerbahce) July 13, 2022

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 27 Nisan 2024
İmsak 04:13
Güneş 05:42
Öğle 12:41
İkindi 16:26
Akşam 19:31
Yatsı 20:54
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı