Fenerbahçe Olympiakos deplasmanında: Maç saat kaçta hangi kanalda? İşte Muhtemel 11'ler

Avrupa kupalarındaki tek temsilcimiz Fenerbahçe, Konferans Ligi'nde bugün Olympiakos ile karşılaşıyor. Türk taraftarlar bu maçın başlama saatini ve yayınlanacağı kanalı merak ediyor. Peki Olympiakos - Fenerbahçe , saat kaçta ve hangi kanalda? İşte Olympiakos - Fenerbahçe maçının muhtemel 11'leri.

SPOR 11.04.2024, 09:45
1
Fenerbahçe Olympiakos deplasmanında: Maç saat kaçta hangi kanalda? İşte Muhtemel 11'ler
Avrupa kupalarında heyecan devam ediyor. Salı ve çarşamba günlerinde Şampiyonlar Ligi'nde nefes kesen karşılaşmalar oynanırken fikstür bugün oynanacak Avrupa Ligi ve Konferans Ligi karşılaşmalarıyla  devam edecek.
Avrupa kupalarındaki tek temsilcimiz Fenerbahçe de sahaya çıkacak. Buna göre sarı lacivertli temsilcimiz bugün UEFA Avrupa Konferans Ligi çeyrek final ilk karşılaşmasında Yunanistan ekibi Olympiakos ile  deplasmanda karşılaşacak.
İsmail Kartal'ın çalıştırdığı Fenerbahçe’de hazırlıklar tamamlanırken gözler Olympiakos karşılaşmasına çevrildi. Temsilcimiz tüm hesaplarını yarı final için yaparken bu doğrultuda hesaplar yapılıyor.
Peki Konferans Ligi'nde oynanacak Olympiakos - Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte tüm detaylar.
Konferans Ligi'nde oynanacak olan Olympiakos - Fenerbahçe maçında ekipler Georgios Karaiskakis Stadı'nda karşılaşacak. Bu kritik maçı  İsviçreli hakem Sandro Scharer yönetecek.
Olympiakos - Fenerbahçe karşılaşması bugün (11 Nisan Çarşamba günü) saat 19.45’te başlayacak.
Fenerbahçe: Livakovic, Osayi, Çağlar, Oosterwolde, Ferdi, İsmail, Fred, İrfan Can, Szymanski, Tadic, Dzeko
Fenerbahçe ve Olympiakos arasında oynanacak UEFA Konferans Ligi Çeyrek Final mücadelesi yayın hakları Exxen platformunda bulunuyor.. Mücadele Exxen üzerinden naklen canlı yayınlanacak.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 29 Nisan 2024
İmsak 04:10
Güneş 05:40
Öğle 12:41
İkindi 16:26
Akşam 19:33
Yatsı 20:56
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı