Galatasaray rekor bonservisle satmıştı: Bedavaya geri dönüyor!

Süper Lig'in lideri Galatasaray transfer çalışmalarına milli arada da devam ediyor. Galatasaray'da Davinson Sanchez, Nelsson, Abdülkerim gibi savunma oyuncularına teklifler gelirken o bölgeye şimdiden oyuncu bakılmaya başlandı. Buna göre sarı kırmızılı takım daha önce rekor bir bonservisle sattığı oyuncuyu bedavaya geri getirecek. İşte o oyuncu.

SPOR 26.03.2024, 11:55
1
Galatasaray rekor bonservisle satmıştı: Bedavaya geri dönüyor!
Avrupa'nın önde gelen liglerinde olduğu gibi Süper Lig'de de verilen milli arada ekipleri çalışmalarını sürdürüyor.
Süper Lig'de geçtiğimiz sezonun şampiyonu Galatasaray, bu sezon da hedefe ulaşabilmek için var gücüyle mücadelesini sürdürüyor. Buna göre Okan Buruk'un öğrencileri 30 haftası geride kalan ligde 81 puanla zirvede bulunurken son haftaları da kayıpsız aşarak şampiyonluğa ulaşmak istiyor.
Son 8 haftasında girdiğimiz Süper Lig'de milli arayı fırsat bilen Galatasaray'da, hem sakatlığı bulunan oyuncuların iyileşme süreci yakından takip ediliyor hem de gelecek sezonun kadro planlamasına dair çalışmalar yapılıyor.
Galatasaray'a 2018-19 sezonunda Portekiz'in Chaves ekibinden 4 milyon euroya transfer olan Brezilyalı stoper Marcao sarı kırmızılılarla başarılar elde ederken Avrupa'nın dev ekiplerinin dikkatini çekmişti. Sarı kırmızılı formayı 4 sezon terleten Marcao, 2022-23 sezonun başında 13 milyon euro bedelle İspanya2nın Sevilla takımına transfer olmuştu. ,
İspanya kariyerine şanssız başlayan Marcao sürekli yaşadığı sakatlıklar neticesinde formasında uzak kalırken formasını da kaptırmıştı.
Akşam Gazete'sinin haberine göre Sevilla'da geçirdiği 2 sezonda yalnızca 20 maçta süre alabilen ve bin 212 dakika sahada kalabilen Marcao için hem kulübü hem de oyuncu Galatasaray'a satın alma opsiyonuyla birlikte kiralama teklifine sıcak bakıyor.

Marcao Galatasaray formasını 141 kez giyerken 2 gol 2 asistlik gol katkısı verdi. Galatasaray'la 1 Süper Lig, 1 Türkiye Kupası ve 1 kez de Süper kupa kazanan Marcao, tyransfer olduğu Sevilla'da ise 1 kez UEFA  Avrupa Ligi kupasını kaldırdı.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 28 Nisan 2024
İmsak 04:11
Güneş 05:41
Öğle 12:41
İkindi 16:26
Akşam 19:32
Yatsı 20:55
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı