Son Dakika

Gençler, Efendimiz’in (S.A.V.) izinde

Anadolu Gençlik Derneği (AGD) ve Millî Gençlik Vakfı (MGV) Genel Başkanı Salih Turhan, ortaokul öğrencilerine yönelik dün gerçekleştirilen Siyer-i Nebi Sınavı için Ankara’nın Gölbaşı ilçesinde bulunan Şehit Sebahattin Koçak Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi’ni ziyaret ederek, sınava giren öğrencilere başarılar diledi.

GÜNDEM 28.04.2024, 04:35
1
Gençler, Efendimiz’in (S.A.V.) izinde
Anadolu Gençlik Derneği (AGD) tarafından uzun yıllardır gerçekleştirilen ortaokul öğrencilerine yönelik Siyer-i Nebi Sınavı, dün gerçekleştirildi. Dün gerçekleştirilen sınava Türkiye genelinde binlerce öğrenci katılırken, Anadolu Gençlik Derneği (AGD) ve Millî Gençlik Vakfı (MGV) Genel Başkanı Salih Turhan, Ankara’nın Gölbaşı ilçesinde bulunan Şehit Sebahattin Koçak Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi’ni ziyaret ederek, sınava giren öğrencilere başarılar diledi.

AGD ve MGV olarak 10 yılı aşkın süredir bu çalışmayı gerçekleştirdiklerini ifade eden Turhan, Millî Eğitim Bakanlığı ile birlikte sınavı gerçekleştirdiklerini belirterek, “Hem ortaokul hem de lise düzeyinde Siyer-i Nebi Sınavı’mızı gerçekleştiriyoruz. Hamdolsun, bütün Türkiye genelinde yüz binlerce gencimiz başvuru yaptılar. Tabii bizim bu yarışmalardaki maksadımız birinci, ikinci, üçüncü belirlemek değil. Asıl amacımız gençlerimizin, çocuklarımızın önderimiz, liderimiz, rehberimiz Efendimiz’in (S.A.V.) hayatını örnek almaları, onun tam manasıyla hayatlarını öğrenmeleri, bundan sonrada rol model olarak Efendimiz’in (S.A.V.) anlamaları noktasında bir gayretimiz var. Şükürler olsun, yıllardır yapmış olduğumuz bu yarışmalar vesilesiyle birçok gencimiz hakkı ve hakikati daha güzel öğrendi, Efendimiz’in (S.A.V.) yolundan da gitmiş olduklarına da bizatihi şahit olduk” dedi.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 11 Mayıs 2024
İmsak 03:53
Güneş 05:27
Öğle 12:40
İkindi 16:28
Akşam 19:43
Yatsı 21:11
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı