Galatasaraylı Nicolo Zaniolo'ya 18 milyon Euro! İspanyol devi gözünü kararttı

Galatasaray'ın geçtiğimiz sezon Roma'dan bonservisini aldığı ve sezon başında Premier Lig ekiplerinden Aston Villa'ya kiraladığı Nicolo Zaniolo'nun talipleri her geçen gün artıyor. Son olarak İspanya'nın dev ekibi Galatasaraylı Zaniolo'yla ilgilenirken yaptığı teklifin miktarı da ortaya çıktı. İşte İspanyl ekibinin Nicolo Zaniolo'ya yaptığı teklif.

SPOR 29.03.2024, 15:10
1
Galatasaraylı Nicolo Zaniolo'ya 18 milyon Euro! İspanyol devi gözünü kararttı
Süper Lig'de şampiyonluk yarışı devam ederken Galatasaray'da gelecek sezonun planlaması da başladı. Sarı kırmızılılar geçtiğimiz sezon İtalyan devi Roma'dan 15 milyon euro bedelle transfer ettiği Zaniolo'yu sezon başında satın alma opsiyonuyla birlikte Aston Villa'ya kiralarken, oyuncu şartları yerine getiremedi.
Zaniolo, bu sezon Premier Lig ekibinde çok fazla şans bulamasa da özellikle fizik gücüyle Avrupa'nın dev ekiplerinin dikkatini çekmeyi başardı.
Buna göre sezon sezonu takıma geri dönecek olan İtalyan yıldız için ülkesinden Fiorentina, Juventus ve Milan gibi takımların dışında bu kez İspanya'dan bir talip çıktı.
Zaniolo ise kariyerine Türkiye dışında devam etmek istiyor. 
Todofichajes'in haberine göre İspanya'dan Atletico Madrid, sezonu Aston Villa'da geçiren Zaniolo için Galatasaray'ın kapsını çaldı.

Haberde sarı-kırmızılı kulüp ile Madrid ekibi arasında görüşmelerin başladığı aktarıldı.İspanyol devinin Zaniolo için 18 milyon Euro'yu gözden çıkardığı ve pazarlıkların devam ettiği de gelen haberler arasında.

Bu sezon İngiltere Premier League'de 7'si ilk 11 olmak üzere 20 maça çıkan Zaniolo, 2 gol attı.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 27 Nisan 2024
İmsak 04:13
Güneş 05:42
Öğle 12:41
İkindi 16:26
Akşam 19:31
Yatsı 20:54
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı