Gazprom başkanı resmen açıkladı!

Gazprom'un Türkiye'de bir gaz dağıtım merkezi üzerinde çalışmaya başlaması, Beşiktaş'a sponsor olacağı spekülasyonlarına yol açtı.

SPOR 29.12.2022, 15:00
5
Gazprom başkanı resmen açıkladı!
Gazprom'un Beşiktaş'a olan ilgisinin nedenleri netleşmeye başladı... Rusya- Ukrayna savaşının ardından Schalke'nin tüm sponsorlukları durdurmasının ardından Rusya'nın en büyük doğal gaz dağıtım şirketi Gazprom, sponsorluk faaliyetlerini başka bir ülkeye devretme kararı aldı.
Almanya'nın doğal gazının yüzde 99'unu sağlayan Gazprom, dönemin "madenci" takımı Schalke'ye yılda 25 milyon euro vergi indirimi karşılığında sponsor oldu.
Rus enerji şirketi Gazprom, Türkiye'de bir doğal gaz merkezinin kurulması için şimdiden çalışmalara başladı. Şirketin Genel Müdürü Alexei Miller bu hamleyi doğruladı ve “Karar iki ülkenin liderleri tarafından alındı. Pratik uygulama başladı." dedi.
Geçenlerde üç üst düzey Gazprom yöneticisi Türkiye'ye geldi. Yürütülecek yatırımlar ve iş ortaklıkları planı kapsamında Beşiktaş yetkilileriyle görüştü. O toplantıda Gazprom'un Beşiktaş'a sponsor olması için ne gibi çalışmalar yapılabileceği konuşuldu.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 27 Nisan 2024
İmsak 04:13
Güneş 05:42
Öğle 12:41
İkindi 16:26
Akşam 19:31
Yatsı 20:54
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı