Hamas'tan açıklama geldi: İsrail hakettiğini buldu

Filistin İslami Direniş Hareketi İran’ın dün gece İsrail’e karşı düzenlediği saldırılara ilişkin yeni bir açıklama yaparak İran'ın İsrail'e saldırısını haklı bir karşılık olarak gördü.

GÜNDEM 14.04.2024, 10:10
1
Hamas'tan açıklama geldi: İsrail hakettiğini buldu
İran’ın dün gece İsrail’e karşı düzenlediği saldırılara ilişkin Filistin İslami Direniş Hareketinden (HAMAS) bir açıklama geldi.
Açıklamada İran’ın operasyonu tabi bir hak olarak değerlendirilirken, bütün Arap ve İslam ülkelerine çağrı yapıldı. Açıklama şu şekilde;

Haber: Hamza Korkmaz
İslami Direniş Hareketi (Hamas) olarak biz, İran İslam Cumhuriyeti'nin işgalci Siyonist yapıya karşı gerçekleştirdiği askeri operasyonu, Şam'daki İran konsolosluğunu hedef alma ve bir dizi Devrim Muhafızı komutanlarına suikast düzenleme suçuna karşı hak edilmiş, yerinde ve haklı bir yanıt olarak görüyoruz. Bölge devletlerinin ve halklarının Siyonist saldırılara karşı kendilerini savunmalarının doğal hakkı olduğunu teyit ederken, Arap ve İslam ümmetine, dünyanın özgürlerine ve bölgedeki direniş güçlerine, Aksa Tufanını ve Filistin halkımızın özgürlük, bağımsızlık ve başkenti Kudüs olan Filistin devletinin kurulması hakkını desteklemeye çağırıyoruz.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 30 Nisan 2024
İmsak 04:08
Güneş 05:38
Öğle 12:41
İkindi 16:26
Akşam 19:33
Yatsı 20:57
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı