Hande Fırat biyografisi: Kimdir, nerelidir, kaç yaşında, eşi kim?

Hande Fırat Türk televizyoncu, CNN Türk yorumcusu... Hande Fırat ekranların tanınmış simalarından fakat Hande Fırat kimdir nerelidir, kaç yaşında, eşi kim merak ediliyor. İşte Hande Fırat biyografisi

GÜNDEM 11.05.2023, 23:25
28
Hande Fırat biyografisi: Kimdir, nerelidir, kaç yaşında, eşi kim?
Hande Fırat, Türk gazeteci ve televizyon sunucusudur. CNN Türk’te uzun yıllardır ekrana çıkıyor. Hande Fırat kimdir evli mi kaç yaşında özellikle merak ediliyor. Hande Fırat siyasi güncel gelişmelerle ilgili yaptığı programlarla öne tanınıyor. Hande Fırat haliyle kimdir diye merak ediliyor. Hande Fırat kaç yaşında ve nereli olduğu yanı sıra Hande Fırat evli mi bu sorunun da cevabı aranıyor. Hande Fırat kimdir konusunda detaylı bir biyografi çalışması hazırladık. Hande Fırat kızı var mı eşi kim bu sorulara cevap vermeye çalıştık. İşte Hande Fırat kimdir hakkında bilinmeyenler…

Hande Fırat ismi Türk televizyon ekranlarının tanınmış simalarından biri olarak öne çıkıyor. Hande Fırat kimdir? Hande Fırat evli mi, kaç yaşında, nereli sorusunun cevabına geçmeden önce Hande Fırat’ın kariyeri hakkında özet verelim… Hande Fırat uzunca bir süredir CNN Türk’te çalışıyor. Geçmişte Doğan Medya şimdilerde Demirören Medya’ya bağlı CNN Türk’te çeşitli görevlerde bulunan Hande Fırat CNN TÜRK Ankara Temsilciliği görevi yanı sıra 2016 yılı itibariyle Hürriyet Gazetesi Ankara Temsilciliği görevini yürütüyor.
Hande Fırat’ın eğitimi: Ankara Tevfik Fikret Lisesi bitirdikten sonra Ankara Üniversitesi Radyo Televizyon Bölümü’nden mezun olmuştur.

Hande Fırat 10 Eylül 1974 yılında Ankara’da gözlerini dünyaya açtı. 
Hande Fırat 48 yaşındadır. (10 Mayıs 2023 yılı itibariyle)

Hande Fırat aslen Ankaralıdır. İş yaşamını, hayatını Ankara’da sürdürmektedir. 

48 yaşındaki Hande Fırat evlidir. Hande Fırat, 5 Aralık 2017'de iş adamı Murat Özvardar ile Ankara’da evlendi. Çiftin nikah şahitliğini dönemin AB Bakanı Ömer Çelik ve eski patronu, iş adamı Aydın Doğan yaptı.

İki kez evlilik yapan Hande Fırat’ın Nehir isimli bir kız çocuğu bulunuyor. Nehir (2005) kızının babası ise ilk eşi Metin Devrimci’dir. Devrimci 10 Ekim 2021 yılında ani kalp krizi sonucu hayatını kaybetmiştir.

Hande Fırat üniversite eğitimi sürdürürken bir yandan da çalışmaya başladı. Fırat, televizyonculuğa Kanal D’de stajla başladı. Fırat daha sonra sırasıyla Kanal D, NTV ve BRT’de çalıştı.
Kasım 1999’da Başbakanlık Muhabiri olarak CNN Türk'te çalışmaya başladı. Fırat bu süreçte depremler, afetler, suikastler, siyasi krizler, uluslararası krizler, zirveleri yakından takip etti.
Aktif televizyon haberciliğini CNN Türk'te sürdürmeye devam eden Hande Fırat CNN Türk Ankara Haber Müdürü görevinin ardından, 2011 yılında CNN Türk Ankara Temsilciliği görevine getirilmiştir. 
Hande Fırat, 2014 yılında ise Kanal D’nin de Ankara Temsilciliğine getirilerek Doğan TV Ankara Temsilciliğine atandı. 2016 Aralık ayı itibariyle Hürriyet Gazetesi Ankara Temsilciliği görevini yürütmektedir.
Hande Fırat ayrıca, CNN TÜRK’te Parametre programıyla Ankara gündemini yorumladı. Fırat, 2017 yılından bu yana da CNN Türk ekranlarına konuk alarak “Gece Görüşü” programını sunuyor.
Hande Fırat, 15 Temmuz darbe girişimi gecesi CNN Türk canlı yayınında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile FaceTime üzerinden yaptığı bağlantı ile öne çıktı. Hande Fırat’ın bu yayını geniş yankı buldu. 
Hande Fırat, Fransızca ve İngilizce dillerini biliyor.
Pilates yapan Hande Fırat, evinin bir bölümünü stüdyoya çevirerek yağlıboya çalışmaları yapıyor.
Hande Fırat’ın resmi Twitter hesabı olarak @handefrt kullanıcı adını kullanıyor.
Hande Fırat’ın resmi Instagram hesabı ise @handefrt/ kullanıcı adıdır.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 27 Nisan 2024
İmsak 04:13
Güneş 05:42
Öğle 12:41
İkindi 16:26
Akşam 19:31
Yatsı 20:54
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı