Her durumda iyiliği emredip kötülükten sakındırıyor

Anadolu Gençlik Derneği İstanbul Şube Başkanı Mehmet Yaroğlu, Millî Gazete’nin 50’nci kuruluş yıl dönümü sebebiyle gazetemize ziyarette bulundu.

GÜNDEM 13.01.2022, 08:00
23
Her durumda iyiliği emredip kötülükten sakındırıyor
AGD İstanbul Şube Başkanı Mehmet Yaroğlu, Millî Gazete’nin 50’nci kuruluş yıl dönümü vesilesiyle Millî Gazete İmtiyaz Sahibi ve Genel Müdürü Ömer Yüksel Özek ve Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Kurdaş ile görüşerek tebriklerini sundu. Beraberindeki heyetle Millî Gazete Tesisleri’ne gelen Yaroğlu, Millî Gazete personeli ile de görüşerek tebrik ve başarı duasında bulundu.

AGD İstanbul Şube Başkanı Mehmet Yaroğlu, “Millî Gazete’miz için 50’nci yıl hayırlı mübarek olsun. Merhum Erbakan Hocamızın tohumlarını attığı, kurduğu gazetemizi ben şöyle tanımlıyorum; “emr-i bi’l ma’ruf ve nehy-i anil münker” müessesesinin kurumsal durumu olarak nitelendiriyorum. Her anlamda iyiliği emrediyor, kötülükten sakındırmak için gayret ediyor. Gerek manşetleri gerek dosyalarıyla Türkiye sathında özgül ağırlığı var ve bu, her yerden hissediliyor. Millî Görüş istikameti üzere Millî Gazete’miz devam edecektir. AGD olarak biz de gazetemize daha çok sahip çıkacağız” ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 27 Nisan 2024
İmsak 04:13
Güneş 05:42
Öğle 12:41
İkindi 16:26
Akşam 19:31
Yatsı 20:54
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı