Hükümete yakın isimden 'Demirören' itirafı! "Savaş ganimeti olarak.."

Akit TV yorumcusu Mustafa Albayrak, Doğan Medya'nın Demirören Grubu'na satışına ilişkin çok konuşulacak ifadeler kullandı.

GÜNDEM 23.08.2021, 18:25
5
Hükümete yakın isimden 'Demirören' itirafı!
Akit TV yorumcusu Mustafa Albayrak, Eski Emniyet Genel Müdürlüğü İstihbarat Daire Başkanı ve Yeni Şafak gazetesi yazarı Bülent Orakoğlu'nun bugünkü yazısına değindi. 
Albayrak paylaşımında, "Mekke'nin fethinden sonra kendisine en büyük düşmanlığı yapan başta Ebu Sufyan'ı, Hint'i ve amcası Hz Hamza yı şehit eden Vahşi'yi affedip hatta Ebu Sufyan'ı bir de onore etmişse bugün devlete ve milli güçlere teslim olmuş Aydın Doğan ve Ertuğrul Özkök'e de bu şekilde davranılmalıdır... Çünkü onlar öz eleştirilerini yapmış, bize mağlup olmuş ve silahları ile milli güçlere teslim olmuş rakiplerdir. Bugün devletin ve milletin yanında olan bir Demirören Medya'yı çok ucuz bir fiyata adeta savaş ganimeti olarak veren Aydın Doğan'dır." ifadelerini kullandı.
T24’de yer alan habere göre, Türkiye medyasının en büyük grubu olan Doğan Medya Grubu, 2018 yılında Demirören Grubu'na satılmıştı. Demirören Medya'nın, Türkiye medyasının en büyük grubu olan Doğan Medya Grubu'nun 2018 yılındaki satışında Ziraat Bankası'ndan aldığı 750 milyon dolarlık krediyi ödemediği iddia edilmişti.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 27 Nisan 2024
İmsak 04:13
Güneş 05:42
Öğle 12:41
İkindi 16:26
Akşam 19:31
Yatsı 20:54
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı