Hull City'den sonra Acun Ilıcalı alacağı yeni takımını duyurdu

Türkiye ve dünyada Hull City almasıyla ses getiren Acun Ilıcalı alacağı ikinci takımının hangi Lig'den olduğunu duyurdu.

SPOR 28.03.2024, 09:25
1
Hull City'den sonra Acun Ilıcalı alacağı yeni takımını duyurdu
İngiltere’den Hull City’i 2022 yılından satılan alan  ve Primier Lig’e çıkartmaya hedefleyen ünlü medya patronu Acun Ilıcalı alacağı ikinci takımın hangi Lig'den olduğunu duyurdu. Geçtiğimiz dönemlerde Acun Ilıcalı İrlanda’dan takım almaktan vazgeçtiğini duyurmuştu. 

Acun Ilıcalı'nın ikinci bir takımı alacağı uzun bir süredir gündemdeyken bu konuda net bir karar yoktu. İrlanda ve Yunan liglerinde  aradığını bulamayan Ilıcalı rotasını Slovenya’ya çevirdiğini duyurdu. 

Acun Ilıcalı yaptığı açıklamada şunları aktardı,“Şimdi Slovenya’yı düşünüyoruz. Yunanistan’da bir vakit geçirdik ama istediğimiz takımı bulamadık. Şimdi Slovenya Ligi’nin bizim için doğru bir yer olduğunu düşünüyoruz ekip olarak. Bir değişiklik olmazsa Slovenya’dan yakın bir zamanda takım alabiliriz. Slovenya’da takım alma projem var. Kendisi de Sloven olduğu için görüştük. Fenerbahçe maçından sonra İstanbul’da da bir araya geldik. O konuda sağ olsun hem dünya hem Avrupa futbolunu konuşmak çok güzel bir şey. Bazı fikirleirm var dünyadaki futbolla ilgili onları anlattım ona. Sağ olsun o da dinledi. Slovenya’daki kulüp konusunda görüşmelerimiz var. Bakalım kısmet artık” ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 27 Nisan 2024
İmsak 04:13
Güneş 05:42
Öğle 12:41
İkindi 16:26
Akşam 19:31
Yatsı 20:54
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı