İnsan insanın ümidi, Saadet Partisi de Türkiye'nin ümididir

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Saadet Partisi 8. Olağan Büyük Kongresi'nde yaptığı konuşmadan kesitler içeren bir video görüntü paylaştı.

GÜNDEM 01.11.2022, 18:30
1
İnsan insanın ümidi, Saadet Partisi de Türkiye'nin ümididir
Temel Karamollaoğlu dün Ankara’da yapılan Saadet Partisi 8. Olağan Büyük Kongresi sonucunda Saadet Partisi Genel Başkanlığı görevine 1050 oyla üçüncü kez seçildi. 
Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu bugün sosyal medya platformu Twitter hesabından, “İnsan, insanın ümidi, Saadet Partisi de Türkiye'nin ümididir.” notuyla kongrede yaptığı konuşmasından kesitler içeren bir videoyu paylaştı.
Karamollaoğlu'nun kongredeki konuşmasından kesitler şöyle;

“Bizi biz yapan, ahlaki ve manevi değerlerimizi ihya etmeye hazır mısınız? Kötülüğü hüsrana uğratmaya hazır mısınız? Zulmü, adaletle bertaraf etmeye hazır mısınız? Umutsuzluğu, umutla yok etmeye hazır mısınız? Yandaşlığı, liyakat ile değiştirmeye hazır mısınız? Yeni bir geleceği inşa etmeye hazır mısınız? Milletin İktidarında, her toplum kesimine hizmet götürmeye hazır mısınız? Yani özetle, Barış ve kardeşlik yurdu bir Türkiye’yi inşa etmeye hazır mısınız?
Haktan başkasının karşısında eğilmeyenler, hoş geldiniz. Ne pula ne de kula asla minnet etmeyenler, hoş geldiniz, safalar getirdiniz. Karşımızda karanlık bir tablo var, evet. Fakat bu tabloyu değiştirecek kararlığımız var bizim. Umutsuzluğa kapılan milyonlarca insanımızın umudunu yeniden yeşertecek heyecanımız var. Çünkü insan insanın ümidi, Saadet Partisi de Türkiye'nin ümididir... Bizler, ne zulmeder ne de zulme rıza gösteririz. Zira Saadet Partisi, "Adil bir Dünya"nın teminatıdır. İnanıyoruz ki zafer inananlarındır ve zafer yakındır.”

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 27 Nisan 2024
İmsak 04:13
Güneş 05:42
Öğle 12:41
İkindi 16:26
Akşam 19:31
Yatsı 20:54
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı