İşgalci İsrail, Suriye'nin Halep kentini bombaladı!

İşgalci İsrail ordusu Müslüman ülkelere yönelik saldırılarına devam ediyor. Gece saatlerinde Suriye'nin Halep kentine düzenlendiği hava saldırısında en az 38 kişi hayatını kaybetti.

DÜNYA 29.03.2024, 11:10
İşgalci İsrail, Suriye'nin Halep kentini bombaladı!
İşgalci İsrail, Müslüman devletlerine saldırılarını sürdürüyor. Son olarak gece saatlerinde İşgalci İsrail ordusu, Suriye'nin kuzeyindeki Halep kentine hava saldırısı düzenledi.

Bölge kaynaklarından alınan bilgilere göre saldırıda aralarında Lübnanlı silahlı grup Hizbullah'ın beş üyesinin de bulunduğu 38 kişi hayatını kaybetti.

Suriye Savunma Bakanlığı ise saldırıların ardından yaptığı resmi açıklamada ölü sayısını açıklamazken. yapılan duyuruda, İsrail ve militan grupların Halep'e düzenlediği saldırılarda çok sayıda sivil ve askeri personelin hayatını kaydedildi.

Suriye Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamalarda, İşgalci İsrail hava saldırılarının yerel saatle 01.45'te Halep kırsalındaki birçok bölgeyi hedef aldığı açıklandı.

Gece yarısı 01.45'teki saldırının gerçekleştiği noktanın, Türkiye sınırına mesafesi yaklaşık 50 kilometre olduğu bildirildi.
Yapılan açıklamada , "Saldırı çok sayıda sivil ve askeri personelin şehit olması ve yaralanmasıyla sonuçlanmış, kamu ve özel mülkte maddi kayıplara yol açmıştır" ifadeleri kullanıldı.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 27 Nisan 2024
İmsak 04:13
Güneş 05:42
Öğle 12:41
İkindi 16:26
Akşam 19:31
Yatsı 20:54
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı