İstegelsin satıldı! İşte yeni sahibi ve satın alma bedeli

Şok Marketler, online perakende alanındaki gücünü artırmak için önemli bir adım attı ve online market teslimatı hizmeti veren İstegelsin'i satın aldığını duyurdu. Anlaşmanın bedeli ise 220 milyon TL olarak açıklandı.

EKONOMİ 17.04.2024, 09:10
2
İstegelsin satıldı! İşte yeni sahibi ve satın alma bedeli
Şok Marketler, e-ticaret gücünü artırmak için İstegelsin'i satın aldı!
Şok Marketler, online gıda perakendeciliği alanındaki lider platformlardan biri olan İstegelsin'i satın almak için 220 milyon TL değerinde bir anlaşma imzaladığını duyurdu. Bu hamle ile Şok, e-ticaret kanalındaki varlığını önemli ölçüde güçlendirmeyi ve müşterilerine daha iyi bir online alışveriş deneyimi sunmayı hedefliyor.

Şok tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yapılan açıklamaya göre, işlem fiyatı, değerleme raporunda belirlenen şirket değer aralığı orta noktasına göre yüzde 10 iskonto içerecek şekilde pazarlık usülü ile 220 Milyon TL olarak belirlendi.
Söz konusu açıklamanın devamında şu ifadeler yer aldı:

"Future Teknoloji Ticaret A.Ş 'nin ödenmiş sermayesinin yüzde 100'üne tekabül eden payların Future Star E-Ticaret A.Ş'den peşin olarak satın alınması için pay alım sözleşmesi imzalanmıştır. Pay alım sözleşmesi imza tarihi itibariyle Future Teknoloji Ticaret A.Ş 'nin finansal borcu bulunmamaktadır."

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 30 Nisan 2024
İmsak 04:08
Güneş 05:38
Öğle 12:41
İkindi 16:26
Akşam 19:33
Yatsı 20:57
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı