Japon Suzuki, SUV modellerine 80 bin TL indirim yaptı! İşte Suziki Vitara, Swift güncel fiyatları

Japon otomobil üreticisi Suzuki SUV modellerine 80 bin TL indirim yaptı. İşte Suzuki Swift modeli, Vitara modeli, S-Cross modeli ve Jimny modeli güncel fiyatları...

GÜNDEM 26.04.2024, 00:05
5
Japon Suzuki, SUV modellerine 80 bin TL indirim yaptı! İşte Suziki Vitara, Swift güncel fiyatları
Japon otomobil üreticisi Suzuki, nisan ayında güncel fiyat listesini açıkladı. Geçen ay Swift için başlattığı efsane kampanyayı bu ay tüm modellerine genişletti. Bu kampanya sayesinde araçların başlangıç fiyatları da geriledi.
Tasarımları ve özellikleriyle kendine has bir stile sahip olan Suzuki, bu ay tüm otomobillerine kampanya uyguluyor.
Japon otomobil devi Suzuki, bu ay tüm SUV modellerinde indirim uygulayarak adeta fiyat şokuna yol açıyor. Tasarımları ve özellikleriyle öne çıkan Suzuki'nin bu hamlesi, SUV satın almak isteyenler için büyük bir fırsat sunuyor. Peki, Suzuki'nin Nisan 2024 fiyat listesinde hangi modeller yer alıyor ve fiyatları ne kadar?


Suzuki, bu ay tüm SUV modellerinde fiyat indirimine gitti. Bu indirimler sayesinde Vitara modeli 40.000 TL, S-Cross modeli ise 40.000 TL daha ucuzladı. Jimny modelinde ise 80.000 TL'lik bir indirim yapıldı. İşte indirimde olan ya da zam yapılmayan modeller:

Suzuki'nin tüm SUV modellerinde yaptığı indirimler sayesinde SUV satın almak isteyenler için bu ay adeta bir fırsat ayı haline geldi.
Suzuki'nin SUV modellerini yakından incelemek ve detaylı bilgi almak için yetkili satıcılara başvurabilirsiniz.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 05 Mayıs 2024
İmsak 04:01
Güneş 05:33
Öğle 12:40
İkindi 16:27
Akşam 19:38
Yatsı 21:04
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı