Kilis'ten Gazze'ye yardım köprüsü: 10 tır yola çıktı!

Kilis İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Derneği tarafından başlatılan "Özgürlük Filosu Yola Çıkıyor" kampanyası kapsamında toplanan gıda malzemeleri, 10 tırla Gazze'ye doğru yola çıktı.

GÜNDEM 12.04.2024, 15:00
3
Kilis'ten Gazze'ye yardım köprüsü: 10 tır yola çıktı!
Özgürlük Filosu Yola Çıkıyor kampanyası kapsamında toplanan gıda malzemeleri, Kilis İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Derneği tarafından Gazze'ye gönderilmek üzere yola çıktı. 10 tır TIR'dan oluşan yardım konvoyu, Mersin Limanı'ndan Filistin'e doğru hareket etti.

Gönderilen yardımların Gazze halkının maruz kaldığı kötü şartların bir nebze de olsa giderilmesi niyetiyle gönderildiğini dile getiren İHH Kilis proje sorumlusu Muhammed Altıntaş, konuşmasını şu şekilde sürdürdü:

Konuşmanın ardından tırlar, Gazze'ye gönderilmek üzere Mersin Limanı'na uğurlandı.
"İHH olarak çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Bugün burada Özgürlük Filosu'na katılacak gemiler için Mersin Limanı'na 10 tır yardım gönderiyoruz. Dünyanın farklı ülkelerinden gazetecilerin ve aktivistlerin katılım yapacağı Özgürlük Filosu'na aktarım yapıldıktan sonra yardımlar Gazze’ye doğru yola çıkacaktır inşallah. Bu hayra vesile olan bağışçılarımızdan Allah razı olsun, bizler bağışçılarımızın emanetlerini yerine ulaştırmaya tüm gayretlerimizle devam edeceğiz."

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 29 Nisan 2024
İmsak 04:10
Güneş 05:40
Öğle 12:41
İkindi 16:26
Akşam 19:33
Yatsı 20:56
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı