"Maaş zamları daha cebe girmeden eriyor" diyen Erdoğan seneyi işaret etti!

"Maaş zamları daha cebe girmeden eriyor" diyen Erdoğan önümüzdeki yılı işaret ederek "Seneye emekli ve çalışanların alım gücünü eskisinin üstüne çıkarmaya başlayacağız" açıklamasında bulundu.

GÜNDEM 25.03.2024, 19:30
2
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, seçime 6 gün kalırken il il gezilerine devam ediyor. Erdoğan bugün Tokat'ta gerçekleştirdiği mitingde bozulan ekonomik düzen ile ilgili olarak dikkat çeken açıklamalarda bulundu. "Maaş zamları daha cebe girmeden eriyor" diyen Erdoğan önümüzdeki yılı işaret ederek "Seneye emekli ve çalışanların alım gücünü eskisinin üstüne çıkarmaya başlayacağız" ifadelerini kullandı.

Erdoğan'ın konuşmasında "yapılan maaş zamlarının daha cebe girmeden nasıl eridiğini en iyi sizler biliyorsunuz" açıklamasında bulunarak "İnşallah yılın ikinci yarısından itibaren enflasyonun düşmeye başladığını göreceğiz. Bütçe imkanlarını genişletmek için hazırlıklarımız var. Önümüzdeki yıldan itibaren emeklilerimizin ve çalışanlarımızın alım gücünü eskisinin üstüne çıkarmaya başlayacağımıza inanıyorum." dedi.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 28 Nisan 2024
İmsak 04:11
Güneş 05:41
Öğle 12:41
İkindi 16:26
Akşam 19:32
Yatsı 20:55
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı