“MEB müfredatta, batılı batıl argümanlardan vazgeçmeli”

Siyonist İsrail, saldırılarını aralıksız sürdürüyor. Gazze’de gerçekleştirdikleri saldırılara karşı tepkiler devam ederken, Şuurlu Öğretmenler Derneği (ÖĞ-DER) Genel Başkanı Numan Gökmen, açıklamada bulundu. Gökmen, İsrail ile sürdürülen ticaretin kesilmesinin önemine dikkat çekti.

GÜNDEM 28.03.2024, 04:35
2
“MEB müfredatta, batılı batıl argümanlardan vazgeçmeli”
Siyonist İsrail, Gazze’de saldırılarına devam ediyor. Gazze’de yaşanan katliama karşı açıklamalarda bulunan Şuurlu Öğretmenler Derneği (ÖĞ-DER) Genel Başkanı Numan Gökmen, İsrail ile ticaretin bir an önce kesilmesi için çağrıda bulunurken, Siyonizm’in hedefinde Türkiye’nin olduğunun altını çizdi. Gökmen, müfredat konusunda da MEB’e seslenerek, “Milli Eğitim batılı ve batıl argümanlardan vazgeçerek artık İslam dünyasının ve Türkiye'nin yokluğuyla var olabileceğini düşünen bu Siyonist zihniyetin tek panzehiri olan Millî Görüş ekseninde eğitim sistemimizi yeniden dizayn etmelidir” dedi.

Gazze’de yaşanan soykırıma karşı İsrail’in müttefiklerinin Ankara’da bulunan elçiliklerine mektup gönderdiklerinin altını çizen Gökmen, İslam ülkelerine de mektup gönderdiklerini belirterek, “Mektup yazarak İsrail'le başta ticaret olmak üzere bütün faaliyetlerini gözden geçirip sert bir ambargo ve ültimatom dönemine başlamaları gerektiğini belirttik. Fakat biz bu elçiliklere mektup yazarken kendi ülkemizde iktidarın İsrail ile ticaret konusunda değil bir engelleme itiraz dahi etmediğini gördük. Asıl kederimiz budur. Şuurlu bir Müslüman İsrail ile yapılan ticaretin İsrail'e destek, özellikle Gazze’deki katliamların devamına yardım etmek olduğunu görmemesi için ya paranın kulu ya rızkını Filistinlilerin kanından kazanan bir gafil olması gerekir. Biz biliyoruz ki Filistin’in ticaret kodu farklıdır. Kimse kimseye kül yutturmasın. İnancımız odur ki zulme rıza zulümdür. Biz Türkiye’nin İsrail’le ticarete devam etmesine asla ve kata razı değiliz” dedi.

Gazze ve Filistin’in yok edilmesinin ardından Siyonistlerin gözlerini diğer İslam ülkelerine çevireceğini belirtip sıranın ise Türkiye’ye geleceğinin altını çizerek, “Bu konuda öğrencilerimizi şuurlandırmak ve bilinçlendirmek için İsrail soykırımı özelinde okullara dersler konulmalı, bu konuda Siyonist zihniyetin Arz-ı Mev’ud düşüncesinin tüm yönleri ilkokuldan liseye kadar öğrencilerimize konferans ve seminerlerle anlatılarak tehlikeden milletçe haberimizin olması sağlanmalıdır. Milli Eğitim batılı ve batıl argümanlardan vazgeçerek artık İslam dünyasının ve Türkiye'nin yokluğuyla var olabileceğini düşünen bu Siyonist zihniyetin tek panzehiri olan Millî Görüş ekseninde eğitim sistemimizi yeniden dizayn etmelidir. Müfredat değişikliği çalışmalarını bizler de basın yoluyla izliyoruz. Bundan önce de müfredat değişti ama zihniyet değişmedi önemli olan jakoben zihniyetin İsrail ve taraftarlarına hayat suyu veren seküler, dünyaperest ruhunun yok edilerek ‘Eğitimde Önce Ahlâk ve Maneviyat’ anlayışıyla çocukların kalplerine konulmasıdır” ifadelerinin kullandı.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 27 Nisan 2024
İmsak 04:13
Güneş 05:42
Öğle 12:41
İkindi 16:26
Akşam 19:31
Yatsı 20:54
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı