Mehmet Şimşek kabineye girecek mi? Saray'dan sinyal geldi...

Cumhurbaşkanlığı seçimi sona erdi ve Erdoğan yeniden seçildi. Dikkatler, Erdoğan'ın oluşturacağı kabineye çevrildi. Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Mehmet Şimşek ile ilgili bir açıklama yaptı.

GÜNDEM 29.05.2023, 13:40
5
Mehmet Şimşek kabineye girecek mi? Saray'dan sinyal geldi...
Cumhurbaşkanı seçiminin ilk turunda adaylar salt çoğunluğu alamadığı için Türkiye, 28 Mayıs'ta yeniden seçim için sandık başına gitti. 28 Mayıs'taki tekrarlanan seçim sonuçlarına göre Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanı olarak kazandı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kuracağı kabineye odaklanıldı. Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Mehmet Şimşek'in yeni kabinede yer alıp almayacağıyla ilgili bir açıklama yaptı.
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, A Haber'deki konuşmasında, yeni kabinede isimlerin farklı şekillerde olabileceğini belirtti. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın genç ve dinamik bir kabine oluşturacağını söylediği ifade edildi. Kalın ayrıca, Mehmet Şimşek'in sürece destek vereceğini ifade etti.
Sürecin "önümüzdeki günlerde daha da şekilleneceğini" söyleyen İbrahimKalın, "Kabine de olur olmaz ama Mehmet Bey bizim ekonomi politikalarımıza katkı vermeye devam edecek" dedi.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 27 Nisan 2024
İmsak 04:13
Güneş 05:42
Öğle 12:41
İkindi 16:26
Akşam 19:31
Yatsı 20:54
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı