Melih Bulu görevden alındı, sosyal medya yıkıldı

Boğaziçi Üniversitesi Rektörü Melih Bulu, Cumhurbaşkanı Erdoğan kararıyla görevden alındı. Melih Bulu'nun görevden alınmasıyla sosyal medya yıkıldı.

GÜNDEM 15.07.2021, 10:00
43
Melih Bulu görevden alındı, sosyal medya yıkıldı
Cumhurbaşkanı Erdoğan kararıyla Boğaziçi Üniversitesi Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Melih Bulu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kararıyla bugün görevinden alındı.   Melih Bulu'nun görevden alınması sonrası adeta sosyal medya yıkıldı.
Boğaziçi Üniversitesi Rektörlüğü görevinden alınmasına inanamayan Prof. Dr. Melih Bulu, Resmi Gazete'de yayımlanan karara inanmayarak “Peki bundan şeyin haberi var mı, mesela benim.” şeklinde yaptığı paylaşımı bir süre sonra sildi. Melih Bulu’nun görevden alınmasının ardından sosyal medyaya  yansıyan tepkiler şöyle: Melih Bulu 6 ayda, esnafla birlikte Boğaziçi Üniversitesi'nde nükleer silah üretecekti ama fırsat vermediler. Melih Bulu sonunda görevden alındı. Meğer "6 ayda biter" dediği kendi rektörlüğüymüş... Şimdi Boğaziçi kendi rektörünü seçmelidir. Görünen o ki Melih Bulu’ya görevden alınacağı nezaketen de olsa önceden söylenmemiş, demek ki o şekilde gelmeyi kabul ediyorsan bu şekilde de gönderiliyorsun. Haysiyet insanın en değerli hazinesidir. Boğaziçi protestoları 6 ayda biter diyen Melih Bulu altı ayda görevden alındı.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 27 Nisan 2024
İmsak 04:13
Güneş 05:42
Öğle 12:41
İkindi 16:26
Akşam 19:31
Yatsı 20:54
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı