Melih Gökçek, Turhan Çömez'e sataştı, bin pişman oldu...

AK Parti Eski Milletvekili ve Erdoğan’ın eski doktoru Turhan Çömez, ABB Eski Belediye Başkanı Melih Gökçek’in ‘Kına yak Çömez…’ sözlerine sert karşılık verdi.

GÜNDEM 03.10.2022, 21:35
3
Melih Gökçek, Turhan Çömez'e sataştı, bin pişman oldu...
Siyasete yeniden döneceğini açıklayan Op. Dr. Turhan Çömez geçtiğimiz günlerde sosyal medya platformu Twitter hesabından, ‘ABD’nin F-16’larla ilgili yeni şartlarına’ yer verilen bir haberi Twitter hesabından paylaşarak, “Dünya lideri olmak böyle bir şey demek ki…” yorumunda bulunmuştu.
Turhan Çömez’in bu tweetine ismi sık sık şaibelerle anılan AK Partili Eski ABB Başkanı Melih Gökçek sosyal medya hesabından alıntılayıp, “Kına yak… Çömez… Ben sana nişadır göndereyim dene…” demişti.
Melih Gökçek’in bu tweetine Op. Dr. Turhan Çömez’den sert karşılık geldi. Turhan Çömez, Melih Gökçek’in söz konusu ifadesinin yer aldığı tweetini kişisel Twitter hesabından alıntılayıp, “Sana sürdüğüm nişadırlar çok işe yaramış anlaşılan İ. Melih. Belli ki yeniden istiyorsun. Seçime kadar sabret, çok alışkanlık yaptıysa daha erken de müdahale edebilirim. İyi bir kolorektal (makat bölgesi ve kalın barsak) cerrahı olduğumu biliyorsun. Çekinme, ara beni.” ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 27 Nisan 2024
İmsak 04:13
Güneş 05:42
Öğle 12:41
İkindi 16:26
Akşam 19:31
Yatsı 20:54
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı