Mustafa Kamalak: Hocamızın bize en büyük mirası teşkilattır

Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Prof. Dr. Mustafa Kamalak, Çankaya’daki programda konuştu:

GÜNDEM 27.12.2022, 06:05
2
Mustafa Kamalak: Hocamızın bize en büyük mirası teşkilattır
Kamalak, konuşmasında teşkilatın öneminden söz ederek, “Hocamızdan bize kalan en önemli miras teşkilatımızdır. Önce ilimizin, ilçemizin haritasını masamıza koyacağız. Öncelikle yönetim planımızda eksik var mı, ona bakacağız ve hemen o eksikliği gidereceğiz. Teşkilatı olmayan partinin iktidara gelmesi mümkün değil. Var olacağız, eğitimli olacağız ve faal olacağız” dedi.
* Saadet Partisi Ankara Çankaya İlçe Başkanlığı’nın düzenlediği 6’ıncı Olağan Kongresi geniş bir katılımla düzenlendi. Partinin Çankaya 6. Olağan Kongresi’ne YİK Üyesi Prof. Dr. Mustafa Kamalak, İl Başkanı Av. Fatih Beyazıt, il başkan yardımcıları, il yönetim kurulu üyeleri ve delegelerin katılımıyla heyecan ve azimle gerçekleştirildi.

Programa katılarak bir konuşma yapan Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Prof. Dr. Mustafa Kamalak gündeme dair mesajlar vererek teşkilatın önemine değindi. Kamalak, Milli Görüş hareketinin yıllar boyuncu birçok engellemeye maruz kaldığını söyleyerek, “Bütün engellemelere rağmen, eğilmeden bükmeden yoluna devam eden siz gönül erlerisiniz. MNP, MSP, Refah, Fazilet kapatıldı. Neden çünkü bizler adil bir düzen istedik. Hâlâ aynı azim ve kararlılıkla çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.

Konuşmasında programa katılanlara sorular da yönelten Kamalak, “Batıllılar ile işbirliği yaparak Müslümanların problemleri çözülür mü? Müslümanların bir araya gelmekten başka kurtuluş çaresi var mı? Ülkemizde Müslümanların bir araya gelmesi için Saadet Partisi’nden başka bir parti var mı! Niye zaman kaybediyoruz. Çünkü biz çalışmadıkça sıkıntılar, sorunlar artacaktır” ifadesini kullandı.  Konuşmasının son bölümünde ise Kamalak, “Hocamızdan bize kalan en önemli miras teşkilatımızdır. Önce ilimizin, ilçemizin haritasını masamıza koyacağız. Öncelikle yönetim planımızda eksik var mı, ona bakacağız ve hemen o eksikliği gidereceğiz. Gençlik ve Hanım Kollarımız ne durumda. Hemen o alanları da tamamlamalıyız. Çünkü ordusu olmayan komutanın zafer kazanması mümkün değil. Teşkilatı olmayan partinin iktidara gelmesi mümkün değil. Var olacağız, eğitimli olacağız ve faal olacağız” dedi.

İl Başkanı Fatih Beyazıt, sadece bir kongreden ziyade, Çankaya’da da hakkın galip gelmesi için bir irade ortaya koyduklarını söyledi. Beyazıt, “Rabbim sözlerimizin tesirini artırsın” dedi. Beyazıt, teşkilat olarak işlerinin zor olduğunu ancak, her daim çalıştıklarını ifade ederek, “Bazen boykota, bazen kısıtlamalara, bazen karalama kampanyalarına maruz kalıyoruz. Epey bir zamandır çalışmalarımızda bir takım zorluklarla karşı karşıyayız. Bizlere karşı uygulanan bu ambargoların bizim karşımızda bir beraat olduğunu biliyorum. Hep birlikte hakkı tutup, inanmış kadrolar olarak ayağa kaldıracağız” ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 27 Nisan 2024
İmsak 04:13
Güneş 05:42
Öğle 12:41
İkindi 16:26
Akşam 19:31
Yatsı 20:54
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı