Okan Buruk'tan G.Saray taraftarını heyecanlandıran Icardi açıklaması

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Ankaragücü maçı öncesi Mauro Icardi'nin son durumuyla ilgili konuştu.

SPOR 04.01.2023, 19:50
1
Okan Buruk'tan G.Saray taraftarını heyecanlandıran Icardi açıklaması
Sakat ve eksik oyuncularla ilgili olarak Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, "Hiçbir şekilde eksiğimiz olduğunu kabul etmiyoruz. İyi ve tecrübeli bir 11'imiz var. Biz sahada yine takım olgumuzu ve istediğimiz oyunu doğru bir şekilde ortaya koyarsak iyi işler yapacağımızı düşünüyorum" ifadelerini kullandı.
Konuk ekipte eski futbolcuları Tolga Ciğerci'nin olmamasıyla ilgili olarak ise Buruk, "Bbizim için bir avantaj ama yine de iyi kadroları var. Yine bir liderlik maçına çıkıyoruz ve liderliği yine ele almak istiyoruz'' dedi.
Takıma verilen desteğe vurgu yapan Okan Buruk, "45 bin ortalama ile bu sezonun en yüksek seyirci sayısına ulaşmış kulübüz. Galatasaray kulübü çok önemli ve herkes bunun değerini bilmeli" diye konuştu. 
Sakatlıoğı sebebiyle bir süredir takımdan uzak kalan golcü isim Mauro Icardi'nin durumuyla ilgili olarak da Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, "İcardi, takım çalışmalarına yavaş yavaş katılmaya başladı ancak adapte süresi var. İlerleyen günlerde takımla normal antrenmanlarına devam edecek ve Fenerbahçe maçında kadroda olmasını umuyoruz" açıklamasını yaptı.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 27 Nisan 2024
İmsak 04:13
Güneş 05:42
Öğle 12:41
İkindi 16:26
Akşam 19:31
Yatsı 20:54
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı