Ortalığı karıştıran parti üyeliği… Süleyman Soylu neler dönüyor

Habersiz siyasi parti üyeliği bir kez daha ortaya çıktı. Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın TDP’ye üye yapıldığı anlaşıldı. Özcan, Süleyman Soylu’ya neler oluyor diye sordu.

GÜNDEM 02.11.2022, 00:20
Ortalığı karıştıran parti üyeliği… Süleyman Soylu neler dönüyor
CHP’li Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan siyasi parti üyeliğinin kendisinden habersiz değiştirildiğini duyurdu. Özcan, “CHP üyeliğim TDP üyeliğe çevrilmiş. Üstelik 10 yıldır gitmediğim Kilis'ten.” demişti.
Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, e-Devlet üzerinden siyasi parti üyeliğini sorgulatına şoke eden gerçekle karşılaştı. Tanju Özcan, Mustafa Sarıgül’ün Genel Başkanı olduğu Türkiye Değişim Partisi’ne üye olduğunu öğrendi. Durumu, Twitter hesabından duyuran Tanju Özcan yaptığı ikinci paylaşımında İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya seslenenerek, “Nasıl ve nerde üye olmuşum ben o partiye… Neler dönüyor! Açıklayın bana.” dedi.
Tanju Özcan’ın paylaşımı şöyle:
CHP’li Tanju Özcan’a ‘parti üyeliği’ oyunu! e-Devlet’ten ortaya çıktı
“Arkadaşlar, dostlar, kardeşlerim… Lütfen E-Devlet uygulamanıza girin ve parti üyeliklerinizi kontrol edin… Kimin eli kimin cebinde belli değil… Tuhaf bi ülke olduk @suleymansoylu bunu açıklamalıdır. Nasıl ve nerde üye olmuşum ben o partiye... Neler dönüyor! Açıklayın bana.”

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 27 Nisan 2024
İmsak 04:13
Güneş 05:42
Öğle 12:41
İkindi 16:26
Akşam 19:31
Yatsı 20:54
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı