Rıdvan Dilmen'den canlı yayında Jorge Jesus ile ilgili flaş sözler

Süper Lig'in 13. haftasında Sivasspor'u 1-0'lık skorla geçen Fenerbahçe'nin liderliğini koruduğu maçı ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen, TV8,5 ekranlarında değerlendirdi.

SPOR 08.11.2022, 12:15
3
Rıdvan Dilmen'den canlı yayında Jorge Jesus ile ilgili flaş sözler
Jorge Jesus ile ilgili dikkat çeken ifadeler kullanan Dilmen, bir kehanette bulundu.
Rıdvan Dilmen'in açıklamaları şöyle:
"Cruyff'un yardımcılığıyla başlamış Jesus. Cruyff devrimcidir. Takım lider çıkıyor Avrupa'da 16'ya kalıyor. Adil bir teknik adam, futbolcu ailesine beni oynatmıyor hocam diyemez. Arao vs. kimse söyleyemez. Serdar Dursun eğer devre arasında gitmezse Jesus ondan da faydalanacak. İddia ediyorum, bir yere yazın."
"7 Kasım itibarı ile 110 günde 24. resmi maç oluyor. Geniş kadronun avantajı olduğu kadar molaya da ihtiyaç oluyor. Bu formu yakaladıktan sonra devam etsin ister herkes ama dinlenmeye en çok Fenerbahçe'nin ihtiyacı var."
" Trabzonspor da aynı şekilde dinlenmeye ihtiyacı var. Jesus Fenerbahçe maçında 1 rotasyonla oynadı. Bugün Sivas'a karşı da 3 oyuncu değişik oynattı sadece. Araya son 7 güne girildiği için Fenerbahçe sonuna kadar gideyim istediler sanırım. Bence en yorgun olan Szalai, Altay özellikle mental olarak ve rotasyonlar da olduğu için Jesus'un en yorgun olan kişi olduğunu düşünüyorum takımdaki. Teknik direktörlerin zihinsel yorgunluğu çok yorar insanı. Bir teknik direktör düşünün 24 maçı sığdırmanız lazım 7 Kasım'a kadar. Bundan önce de 1200 tane maça çıkmış bir hoca. Lig, kupalar, Avrupa maçları. Milli takım aralarındaki yüklemeler, Polonya'dan dönüp 3 gün sonra maça çıkıyorsunuz, kuşkusuz takımı yöneten Jesus'tur en yorgun olan."

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 27 Nisan 2024
İmsak 04:13
Güneş 05:42
Öğle 12:41
İkindi 16:26
Akşam 19:31
Yatsı 20:54
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı