Rüyada elbise temizleyicisi görmek! Rüyada elbise temizleyicisi görmek ne anlama gelir?

Rüyada elbise temizleyicisi görmek bazı yorumculara göre, rüya sahibi evli ise eline beklemediği bir yerden çok para geçeceğine delalet eder şeklinde yorumlanıyor.

AİLE 23.03.2024, 06:30
Rüyada elbise temizleyicisi görmek! Rüyada elbise temizleyicisi görmek ne anlama gelir?
Rüyada elbise temizleyicisi görmek zaman çok sayıda kişinin başına geliyor. Rüyada elbiselerinizi temizletmek için bir temizleyici dükkanına girdiğinizi görmek, para kazanmak için yeni bir işe teşebbüs edeceğinize delalet eder. Peki Rüyada elbise temizleyicisi görmek iyi midir? İşte Rüyada elbise temizleyicisi görmek tabiri. 
Rüyada elbise temizleyicisi görmek, zengin birisi ile evlenmeye, rüya sahibi evli ise eline beklemediği bir yerden çok para geçeceğine delalet eder. Bir rivayete göre de temizleyici, tövbeye delalet eder.
Rüyada elbiselerinizi temizletmek için bir temizleyici dükkanına girdiğinizi görmek, para kazanmak için yeni bir işe teşebbüs edeceğinize, bir elbiseci dükkanın- dan çıktığınızı görmek, bir işten kazançlı çıktığınıza veya çıkacağınıza, bir elbiseci dükkanı satın alıp işlettiğinizi görmek, tüccar iseniz kazanca, bekar iseniz evliliğe, hasta iseniz şifaya delalet eder.
Rüyada elbisenizi ütülediğinizi veya ütülettiğinizi görmek, işinizin düzeleceğine ve sağlığa işarettir

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 27 Nisan 2024
İmsak 04:13
Güneş 05:42
Öğle 12:41
İkindi 16:26
Akşam 19:31
Yatsı 20:54
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı