Rüyada engel görmek! Rüyada engelle karşılaşmak ne anlama gelir?

Rüyada engelle karşılaşmak zaman zaman gündeme geliyor. İşte rüyada engel görme hakkında yapılan rüya tabirleri.

AİLE 26.03.2024, 03:15
1
Rüyada engel görmek! Rüyada engelle karşılaşmak ne anlama gelir?
Rüyada engel görmek bazı yorumculara göre size birisinin bir iş hususunda engel olduğunu görmek, bir dostunuzun size yardıma hazır olduğuna, bir uçurum kenarında gezmenize engel olan birini görmek, bir tehlike ile karşı karşıya olduğunuza ve bu hususta bir tanıdığınızın sizi o tehlikeden kurtaracağına delalet eder. Peki Rüyada engelle karşılaşmak ne anlama gelir? Rüyada engelle karşılaşmak iyi midir? Rüyada engelle karşılaşmak kötü müdür? İşte Rüyada engel görmek tabiri. 
Rüyada size birisinin bir iş hususunda engel olduğunu görmek, bir dostunuzun size yardıma hazır olduğuna, bir uçurum kenarında gezmenize engel olan birini görmek, bir tehlike ile karşı karşıya olduğunuza ve bu hususta bir tanıdığınızın sizi o tehlikeden kurtaracağına delalet eder.
Rüyada hendek, nehir, duvar, kapı vb geçilmesi ancak bir araçla mümkün olan bir şeyle karşılaştığınızı görmek, maksadınızın elde edilmesi için mutlaka onu aşmak istediğinize delalet eder. Bu engellerden birini aştığınızı görmek, o maksada ulaşacağınıza işarettir.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 27 Nisan 2024
İmsak 04:13
Güneş 05:42
Öğle 12:41
İkindi 16:26
Akşam 19:31
Yatsı 20:54
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı