Semih Kılıçsoy için Avrupa'nın devleri sıraya girdi: İşte Semih'i izleyen takımlar

Bu sezon şampiyonluk mücadelesinden bir hayli uzak kalan Beşiktaş'ta en büyük kazanım olarak görülen Semih Kılıçsoy için Avrupa'nın dev ekipleri sıraya girmiş durumda. İşte Semih Kılıçsoy'u İtalya-Türkiye maçında izleyen takımlar.

SPOR 28.03.2024, 09:35
Semih Kılıçsoy için Avrupa'nın devleri sıraya girdi: İşte Semih'i izleyen takımlar
Milli aranın sona ermesiyle birlikte Avrupa'nın önde gelen liglerinde heyecan kaldığı yerden devam edecek. Bu süreçte A Milli Takım 2 karşılaşmaya çıkarken ikisinde de mağlup oldu.
İtalyan teknik direktör Vincenzo Montella'nın kadro seçimi tartışma konusu olurken Semih Kılıçsoy'u davet ettikten kısa bir süre sonra Ümit Milli Takım'a göndermesi çok konuşuldu. Beşiktaş cephesinden bu karara sert tepki gelirken tartışmalar her maçta tekrar alevlendi.
A Milli Takım'dan Ümit Milli Takım'a gönderilen Semih Kılıçsoy, Ümit Milli Takım'da attığı gollerle adından söz ettirdi.

Milliyet'in haberine göre Avrupa'nın dev kulüplerinin de radarında olan  Semih Kılıçsoy'u İtalya-Türkiye maçında Inter, Juventus, Milan, Roma ve Napoli tribünden takip etti.
İtalya'nın dev kulüplerinin Semih Kılıçsoy'un performansından etkilendiği vurgulanırken Gelecek sezon şampiyonluk mücadelesi vermek isteyen Beşiktaş, sezon sonunda astronomik teklifler gelmediği sürece 18 yaşındaki futbolcuyu kadrosunda tutmayı planlıyor.

Siyah-Beyazlılarla ocak ayının başında yeni kontrat imzalayan Semih Kılıçsoy'un 2028'e kadar sözleşmesi bulunuyor.
Bu sezon tüm kulvarlarda 27 maça çıkıp 1531 dakika süre alan Semih Kılıçsoy 10 gol, 1 asistlik skor katkısı verdi.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 27 Nisan 2024
İmsak 04:13
Güneş 05:42
Öğle 12:41
İkindi 16:26
Akşam 19:31
Yatsı 20:54
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı