Serie A'da fazla forma şansı bulamıyordu! İşte Galatasaray'ın hedefindeki İsveçli

Galatasaray, gelecek sezon transfer çalışmalarını titizlikle sürdürürken, gündeme Serie A ekibi Napoli'de fazla forma şansı bulamayan 24 yaşındaki orta saha Jens Cajuste geldi.

SPOR 12.04.2024, 19:30
2
Serie A'da fazla forma şansı bulamıyordu! İşte Galatasaray'ın hedefindeki İsveçli
Transfer çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren Galatasaray için dikkat çeken bir iddia ortaya atıldı. Sarı-kırmızılılar, Oliveira ve Dobelle ile yollarını ayırmaya hazırlanıyor. Biri İtalya liginde, diğeri Almanya liginde forma giyen iki yıldız futbolcuyu gündemine aldığı kaydedildi.

İtalyan basınında yer alan habere göre Galatasaray'ın listesindeki isimlerden biri de sezon başında Napoli'den 12 milyon euro karşılığında transfer edilen Jens Caiuste. Serie A'da rotasyon oyuncusu olarak görev yapan 24 yaşındaki orta saha oyuncusunun kiralık olarak gönderilmesi bekleniyor. Kulübe yakın kaynaklar, Galatasaray'ın 1.88m boyundaki İsveçli futbolcuyu bonservis bedeli karşılığında kadrosuna alırken aynı zamanda geleceğe de yatırım yapmayı düşündüğünü söylüyor.
Cajuste'nin geliştirilmesinden sadece bir gün sonra Alman medyasından bir iddia daha geldi. Gazetelere göre, Sarı-Kırmızılılar şimdi de Mainz'ın 24 yaşındaki orta saha oyuncusu Leandro Barreiro'ya yöneldi. Tıpkı Cajuste gibi 6-8 oynayabilen ancak İsveçliden çok daha hızlı bir profile sahip olan Barreiro'nun sezon sonunda sözleşmesi bitiyor. Bu nedenle Lüksemburglu oyuncunun talipleri çok fazla. Almanlara göre Galatasaray, Barreiro ile görüşmelere başlamış ve transfere devam etmiş durumda.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 30 Nisan 2024
İmsak 04:08
Güneş 05:38
Öğle 12:41
İkindi 16:26
Akşam 19:33
Yatsı 20:57
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı