Siyonistler birbirine düştü

Terör oluşumu İsrail’de 11 yıllık başbakanlık koltuğunu kaybeden ve ortalığı yangın yerine çeviren Binyamin  Netanyahu, yeni kurulacak hükümeti engellemek için adımlar atıyor.

GÜNDEM 09.06.2021, 04:35
11
Siyonistler birbirine düştü
Eski yardımcısı Naftali Bennett’in başbakanlık görevine gelmesini engellemek için sert açıklamalar yapan Netanyahu, “Seçimler sahtekârlık” diyerek darbe imasında bulundu. Netenyahu’ya cevap gecikmedi. Bennett, “Bırak artık Netenyahu” ifadeleri kullandı.
Terör devleti İsrail’in görev süresince yolsuzluk yapan başbakanı Binyamin Netanyahu, 11 yıl sonra görevinden ayrılmakla karşı karşıya geldi. Muhalif partilerin anlaşmasıyla birlikte Netanyahu’nun eski yardımcısı Naftali Bennett’in başbakanlık koltuğuna oturması bekleniyor. Seçimlerle alakalı açıklama yapan Netanyahu, seçimlerin sahtekârlık olduğunu söyleyerek eski yardımcısı Bennett’e darbe mesajı gönderdi. Bennett ise eski patronuna yönelik sert açıklamalarda bulundu.

Netanyahu seçimler hakkında, “Bana göre ülke tarihinin ya da herhangi bir demokrasi tarihinin en büyük seçim sahtekârlığına tanık oluyoruz” dedi. Bennett’in sol ve Arap partilerle koalisyon kurmama sözünü tutmadığını söyleyen Netanyahu, yeni hükümete darbe mesajı da gönderdi. “Biz bu tehlikeli sahtekârlık ve teslimiyet hükümetinin kurulmasına karşı çıkacağız” diyen Netanyahu, “Eğer hükümet kurulursa onu çok çabuk indireceğiz” ifadelerini kullandı.

Netanyahu’nun salvolarına maruz kalan Naftali Bennett ise eski patronuna yönelik sert açıklamalarda bulundu. “Başında sen olmasan bile insanların hükümet kurmasına izin verilir” diyen Bennett, “Bırak artık, ülkenin ilerlemesine izin ver. Netanyahuarkanda yakılıp yıkılmış bir enkaz bırakma” dedi. Bennet ayrıca meclis başkanını da zaman kazanmak için oyalanmaması için uyardı.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 27 Nisan 2024
İmsak 04:13
Güneş 05:42
Öğle 12:41
İkindi 16:26
Akşam 19:31
Yatsı 20:54
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı