Temel Karamollaoğlu: Gün, topyekûn seferberlik günüdür

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, yaşanan deprem felaketi ile ilgili bir basın açıklaması yaparak, “Yüreğimiz yanıyor. Gün, topyekûn seferberlik günüdür” dedi.

GÜNDEM 08.02.2023, 04:35
2
Temel Karamollaoğlu: Gün, topyekûn seferberlik günüdür
Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, yaşanan deprem felaketi ile ilgili bir basın açıklaması yaptı.
Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, düzenlediği basın toplantısında, Türkiye’nin Cumhuriyet tarihinin en büyük afetlerinden biri ile karşı karşıya olduğunu dile getirerek, “Ben de şimdi hakikaten hayatımın en zor konuşmalarından birini yapıyorum. Yüreğimiz yanıyor… Acımız ve kayıplarımız çok ama çok büyük maalesef. Önce Pazarcık merkezli, ardından da Elbistan merkezli depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza bir kez daha Allah’tan rahmet, ailelerine ve yakınlarına sabır ve başsağlığı diliyorum. Yaralılarımıza Cenâb-ı Allah’tan acil şifalar niyaz ediyor ve depremden olumsuz etkilenen tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Aziz milletimizin başı sağ olsun” dedi.
Bu felaketin üzerinden ülke ve millet olarak birlikte gelerek, bu zorlu günlerin de birlikte aşılacağını vurgulayan Karamollaoğlu, “Gün, acılarımızı paylaşma günüdür. Gün, dayanışma günüdür, birlik ve beraberlik günüdür. Gün, hep birlikte yaralarımızı sarma günüdür. Gün, topyekûn seferberlik günüdür. Bu felaketin üzerinden de ülke ve millet olarak gelebilir, bu zorlu günleri de birlikte aşabiliriz” dedi. İlgili kurum, sivil toplum kuruluşları ve vatandaşların ilk saatlerden itibaren ellerinden gelen çabayı ortaya koyduğunu dile getiren Karamollaoğlu, hâlâ enkaz altında kalan ve soğukta, sokaklarda olan, kendilerine uzatılacak bir eli bekleyen insanlarımızın bulunduğunu belirterek, “Elimizden gelenin çok daha fazlasını yapmak mecburiyetindeyiz, artık hem moloz yığınlarıyla hem soğukla hem de zamanla yarışıyoruz” ifadelerinde bulundu.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 27 Nisan 2024
İmsak 04:13
Güneş 05:42
Öğle 12:41
İkindi 16:26
Akşam 19:31
Yatsı 20:54
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı