Toprak Razgatlıoğlu adım adım şampiyonluğa ilerliyor!

Toprak Razgatlıoğlu adım adım Dünya Superbike Şampiyonası'nda şampiyonluğa ilerliyor.

SPOR 08.09.2021, 11:55
37
Toprak Razgatlıoğlu adım adım şampiyonluğa ilerliyor!
Dünya Superbike Şampiyonası’nda ülkemizi Toprak Razgatlıoğlu, adım adım şampiyonluğa ilerliyor. Razgatlıoğlu, şampiyonluğa 5 adım uzaklıkta! Milli motosikletçi; şampiyonluk yarışı ve MotoGP’den gelen teklifler hakkında önemli açıklamalarda bulundu.
"Şu anda 7 puan öndeyim. 5 farklı ülkede yarışımız var. İnşallah hepsinden de birincilikle ayrılmayı hedefliyorum. Markalar arasında da çekişme var. Yamaha olarak biz Kawasaki'den öndeyiz" diyen Razgatlıoğlu, "Umarım böyle devam eder ve biz önde bitiririz. Bu sene dünya şampiyonluğuna çok yakınız. Her yarışta şampiyonluk için savaş veriyoruz. Umarım bu sene dünya şampiyonu oluruz. Gerçekten dünya şampiyonu olmayı çok istiyorum. Bu stresin altında kalmamak için puanlarıma hiç bakmıyorum. Her yarış sadece en iyi sürüşümü yapmak için odaklanıyorum. Umarım tüm yarışlar istediğim gibi geçer. Şu anda 8 birinciliğim var. Sezon sonuna kadar 10-12 birincilik almak istiyorum." dedi.

"MotoGP'de yarışmam için Petronas takımından teklif aldım" diye açıklamada bulunan Toprak Razgatlıoğlu, "Avusturya'da takım sorumlularıyla da görüştüm. Planımda MotoGP'de yarışmak var. Ancak ilk önceliğim Dünya Superbike Şampiyonası'nda şampiyon olmak. İnşallah bu sene başarılı olursam 2023 yılı için MotoGP'yi düşünebilirim." ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 27 Nisan 2024
İmsak 04:13
Güneş 05:42
Öğle 12:41
İkindi 16:26
Akşam 19:31
Yatsı 20:54
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı