Trabzonspor'un Trezeguet transferinde sıcak gelişme!

Trabzonspor, Nwakaeme'nin yerine kadrosuna katmak istediği Mısırlı kanat oyuncusu Trezeguet için Aston Villa ile transfer görüşmelerini sürdürüyor.

SPOR 15.06.2022, 14:40
7
Trabzonspor'un Trezeguet transferinde sıcak gelişme!
Trabzonspor Trezeguet transferinde Aston Villa ile pazarlıklarını sürdürüyor. Bordo Mavililer son yaptığı teklife İngiliz ekibinin vereceği cevabı bekliyor. 
Süper Lig şampiyonu Trabzonspor Nwakaeme'nin sözleşmesini henüz yenilememesi sebebiyle bu bölge için transfer girişimlerine başlamıştı.Geçtiğimiz sezonu Medipol Başakşehir'de tamamlayan 27 yaşındaki Mısırlı kanat oyuncusu Trezeguet'i gündemine alan Trabzonspor Aston Villa'ya teklifini yaptı. 
Sabah'ın haberine göre; Bordo Mavililer Trezeguet için İngiliz kulübü Aston Villa'ya ilk etapta kiralama teklifi sundu ancak bu teklif oyuncunun mukavelesinin bitmesine 1 yıl kalması sebebiyle kabul görmedi.
Bunun üzerine bonservis teklifinde bulunan Trabzonspor yönetiminin Aston Villa'ya Trezeguet için 4 milyon Euro önerdiği kaydedildi. Trabzonspor'un bu teklifine henüz dönüş yapmayan Aston Villa'nın Trezeguet için belirlediği rakamın 5 milyon Euro seviyelerinde olduğu belirtiliyor. Trezeguet transferinin en geç hafta sonuna kadar netleşmesi beklenirken Trabzonspor alternatif isimlerle ilgili de çalışmalarını sürdürüyor. 
Bu doğrultuda geçen sezondan beri Abdullah Avcı'nın kadrosuna katmak istediği Real Betis ile yollarını ayıran Cristian Tello'ya teklif götürüldüğü gelen bilgiler arasında. 

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 27 Nisan 2024
İmsak 04:13
Güneş 05:42
Öğle 12:41
İkindi 16:26
Akşam 19:31
Yatsı 20:54
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı